Зошто почнаа премногу често да исчезнуваат луѓе?

Discussion in 'Општи дискусии' started by Snowflake97, Feb 17, 2019.

1. marchi-cool

marchi-cool Форумски идол

заминал од кај неа таа се плеткала со двајцата тој машко ко машко,секое би се степало за женската и на крај си го опапал,а ангела пошто нели учесник во љубовен триаголник ајде сега женска заедно да се решиме со едниот агол од триаголникот. Иљада приказни се можни ама кој би сакал да си ја признае вината бе?

Biny likes this.
  2. DAngel

DAngel Форумски идол

kim.k, Peperutce1115, Harper and 8 others like this.
  3. Biny

Biny Истакнат член

Се додека на тв има само политика и ништо друго, уште долго ќе има вакви случаи и уште толку што нема да стигнат ни до социјални мрежи за кои власта/институциите знаат.
    Нема новинарство сите отворија портали и си крадат вести/глупости 99%за политика како само тоа е живот во оваа никаква држава.
    Ако не е "вирал" веста не значи дека не треба народот да знае( некој ќе се спаси со тоа знаење) а и владата многу прикрива знаеме со докази/бомби.
    Што очекувате од полициска држава каде не смееш да снимаш/да се одбраниш.

marchi-cool likes this.
  4. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Тоа што го пишува за девојката, не е легално и може да добие тужба.
    Ако испадне невина девојката?
    Што тогаш?

WildMk likes this.
  5. DAngel

DAngel Форумски идол

Битно на тој што пукал му опростија, оти "машко ко машко".
    А ороспијата по можност на плоштад да ја запалиме. Без судење без ништо.
    Oh wait, that sounds familiar...

kim.k, Peperutce1115, dayla and 12 others like this.
  6. Independent Girl

Independent Girl Истакнат член

Maski ko maski se stepale za zensko orospijata gi zavela a maski ko maski naivno potpadnale za zena t.e zmija.

candy.cane, Avery and WildMk like this.
  7. VoodooGirl

VoodooGirl Популарен член

Убаво викаше баба ми на времето, жена ти е змија со три глави. :rofl:

candy.cane and Independent Girl like this.
  8. marchi-cool

па девојката може и е е невина и нема врска со убивањето на детето ама може да е причина за убиството ако станува збор за љубовен триаголник. Може заради неа детето да се сплеткало со убиецот. Делумно кривицата е на неа зашто да не е таа причината немало да дојде до тој немил настан.

9. LollySky

LollySky Популарен член

Секој е невин дури не се докаже дека е виновен- презумпција на невиност.

10. DAngel

DAngel Форумски идол

Интересно. Значи ако излезе дека девојката нема никаква замешаност во убиството, а тие двајца се степале за неа, мора да лежи и таа исто колку убиецот, оти што барала ороспијата воопшто да се гледа со било кого.
    Вака кога ве читам ептен ми станува јасно зошто постои политичко лезбејство.
    Па кој би сакал со машко да биде!
    Се гледате вечерта, удрите една партија секс, утредента него го нема, а ти си осудена за убиство и обележана за цел живот.
    Оти си имала секс со некој.
    И таа ситуација е можна. Замислете ете, да е така.
    Може е и замешана во убиството, ама може навистина нема никаква врска.
    Ако нема, кој ќе и го врати животот?
    Ако се докаже дека е невина, ќе има ли таа живот после ова?

11. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

многу филмови гледате...

12. Кена Рис

Кена Рис Популарен член

Не знам како не ви е срам да пишувате реферати со ваши филмчиња и од кои мозоци ги вадите истите. Нели размислувате дека форумов е јавен и секој може да ги прочита вашите гадни мислења (читај: ФАМИЛИЈАТА НА ПИНО)?! Да ти загине детето на најлош можен начин, а тука некои бадијалџии да го пополнуваат времето со смислување теории за твоето чедо. Алал да ви е. Никој да не и’ е во кожата на таа мајка. Низ сè што помина и од камен да беше ќе пукнеше.

Царство му небесно на Пино и нека правдата биде задоволена!!!

Мислењево ми се однесува и на вие што ги напаѓате МВР, и на тие што ги браните, и на тие што не придонесовте никако кон истрагата, и на тие што јадевте трици за мајката, и на сите комплет.
    И не ме цитирајте, ако имате душа слободно продолжете да си пишите криминалистички романчиња овде.

13. marchi-cool

претпоставки има милион, да бидеме реални. Оти без причина никој никого не убива.

14. WildMk

WildMk Форумски идол

Не можеш да очекуваш високо профилиран, медиумски експониран случај, да не се дебатира.

15. violetblue

violetblue Популарен член

Па ако е за тоа мајката сама си започна со крими романчињата на фб и уште си продолжува, на нејзиниот фб профил има милион коментара, леле ако прочитала ние тука што сме пишувале... Плус па некој во таква болка ќе седне ќе чита што се пишува на форум. Со тоа што случајот е и повеќе од јавен, а самата фамилија си го направи таков, нормално дека ние тука ќе си ги изнесуваме нашите претпоставки. И не поминува само мајка му низ ова, има и други исчезнати луѓе во мк па еве за нив не пишуваме теории тука, погодете зошто.

16. Independent Girl

https://fokus.mk/devojkata-go-povik...lco-sqzrY7Ke-LrLXnIwCZb8qtoksMxyMQK2yUNNfXxdU
    Основното јавно обвинителство денеска побара притвор за второосомничената за убиството на Пино Секондо. Девојката знаела дека првоосомничениот планира да го убие, го повикала да се најдат во Ѓорче Петров, присуствувала на убиството, а потоа помогнала да се сокрие телото.

-Вечерта на 11 декември 2018 година, осомничената 22-годишна жителка на Скопје го повикала сега починатиот да се најдат кај насипот во Ѓорче Петров, иако знаела дека ќе им се придружи и првоосомничениот со намера да го лиши од живот оштетениот. Кога пристигнал прво осомничениот и со огнено оружје – пушка се заканил кон жртвата, сите тројца се упатиле со патничкото моторно возило кон атар во скопското с. Арачиново. Откако пристигнале осомничените започнале вербална расправија со жртвата, по што првоосомничениот го застрелал оштетениот и го лишил од живот. Осомничената дала придонес кон вршење на кривичното дело со тоа што го повикала сега починатото лице, била присутна во моментот на неговото лишување од живот и учествувала во пренесување на телото на починатиот и негово криење во близина на с. Љуботен. Надлежниот јавен обвинител ценеше дека постојат околности што укажуваат на постоење опасност од бегство и на основан страв дека осомничената ќе ја попречува кривичната постапка со влијание на сведоци, поради што до Судија на претходна постапка при Основниот кривичен суд Скопје ќе достави предлог за определување на мерката притвор против осомничената, се вели во соопштението на ОЈО.

17. Kjara15

Kjara15 Истакнат член

Добро бре. Ни ја обвинувам ни ја бранам Ангела. Ама прво :девојката има криминално досие отворено,второ факт е дека чим се напињала дојди одма кај мене (сигурно немало пожар кај неа дома или не и умрел некој па толку да е хитно) И еве бидете искрени дали ви личи на нормална девојка? Мене ми има фаца на тежок психопат.

cvekence123 likes this.
  18. Cka

Cka Форумски идол

Ангела има шизофренија

19. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Информацијава од денес ли е, @Independent Girl ? Утре што да очекува човек, да ја пуштат оти не сторила ништо,задутре ќе ја ловат, денот потоа не ќе ја најдат. :drunk:

Independent Girl likes this.
  20. Independent Girl

Da od denes e, mada ni mene ne mi se relevantni mediumive.

zhap4e likes this.