Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Зошто толку му се доверуваме на форумов?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Barbie-mwa, 11 декември 2010.

1. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    339
    Затоа што има многу добри души како мене секако :lol:( се шалам) , што сакаат несебично да го споделат своето искуство, знаење, навики, тајни, радосни и тажни моменти, секогаш спремни да издвојат 2 минути од своето време да дадат добронамерен совет и души на кои им треба совет.

2. redhat

redhat Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    222
    затоа што тука ке читам и ке споделам искуства и ке чујам искрени мислења и коментари за некои работи шо на пример на другарка или блиска личност ке и биде непријатно да ми ги каже ... и негативни коментари не ми пречат сакам да видам и различни мислења од моите секако не во граница на навреда или вулгарност :D

На Viktorijaaa5 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Факт е дека се е полесно да му го кажеш на непознат, па мислам дека најзаслужна е за тоа интимноста на форумов. Искрено, јас конкретно одредени работи ни на другарките не ги кажувам. Малку и ги има вистински во денешно време за да ја делам целата интима со нив. :x

4. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    244
    Мислам дека повеќе приватни и интимни работи тука сум ги кажала него на другарките.
    Велам најдобри другарки,но воопшто не споделувам тајни и интимни работи.
    Бидејки прва работа не им верувам :| (што ми е многу криво,али сами си прават),а втора работа во денешно време никој не ти мисли добро. |(
    Инаку полесно ми е тука некој непознат да ми даде некој совет или пак да сподели некое искуство кое во реалниот живот многу би ми помогнало. :)

5. skygirl

skygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    575
    Допаѓања:
    153
    Токму затоа

6. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Затоа што овде ми е полесно да ги кажам сите мои проблеми отколку на некој друг. Денес не ти мисли секој добро.

7. diamondss

diamondss Активен член

Се зачлени на:
    23 септември 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    7
    Затоа што ако и се доверам на некоја другарка таа може да ме издаде ;)

8. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    оти е полесно на непознат да му се довериш, немаш страв дека би те издал :?:

9. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.909
    Допаѓања:
    89.584
    Гледам повеќе мислења од другите, и тоа што ми не непријатно да го прашам некој пријател или да го кажам си го кажувам тука :)

10. rak1

rak1 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    45
    Можам да си кажам што ми лежи на душа без да ме е срам или страв

11. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.444
    Јас сум сурово искрена на форумов и со себе ги носам и своите негативни и позитивни работи. Мислам дека е малку сулудо да глумам, лудило и да се претставувам во идеално светло, некаде каде што никој не знае која сум јас всушност. Секако за на улица, со другарки, дома, пред моите си имам маска на фино и културно девојче кое на мравка не гази. Она што го нуди форумов а дел од нас незнаат да го ползуваат е да си ја отворат душата. Форумов нуди една можност да му се покажеш на светот во вистинско лице а всушност да немаш никакви последици.
    Другата причина е што овде можеш да споделиш многу искуства и да научиш многу нешта, бидејки овде има луге од сите профили. Е сега единствена грешка што некои помали членови ја прават е што ќе се пофалат на другарките дека пишуваат, на форумов и им го ажуваат никот, и потоа ке мора да си ја стават маската и да пишуваат. Исто така овде има можност да запознаеш прекрасни луге со кои можеш да се дружиш разговараш, а притоа да не си ја нарушиш приватноста.

12. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.477
    Допаѓања:
    55.023
    Може зашто е анонимен,ама иако е анонимен јас лично без срам ги изнесувам и позитивностите мои и недостатоците како карактер и личност, и имам забележано повеќе некој ќе те ислуша и помогне овде подобро од другарка ти лично :lol:

13. LusySkyDiamonds

LusySkyDiamonds Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    823
    некои работи кои не сакам да ги кажам никому ги кажувам тука, дознавам и давам супер информации од тие што имаат искуство, го поминале тоа.

14. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.970
    Допаѓања:
    21.159
    Бидејки по природа не сум некој кој бара совети или кој ги искажува своите проблеми на никого па дури ни на најблиските, па затоа форумов е идеално место да си кажам се што ми лежи на срце, а исто како да не сум кажала зошто никој не ме знае и добивам совет секогаш кога ми е потребен, благодарение на верните ФЕМИНКИ.

15. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.754
    Mене ме најдоа и анонимно офф.. Ништо кученце се надеваше ке си ги кажи маките тука ке им лелека на феминкиве, но оп цуп.. Нишчо.

16. agnes

agnes Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    48
    затоа што се е анонимно

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  17. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.895
    Допаѓања:
    15.406
    Веројатно зошто нема да каже на никого.

18. lightning123

lightning123 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    391
    Знам дека тука и да направам некоја грешка, тоа нема понатаму во животот да ме мачи. Ко на пример ако ѝ кажам на сестра ми или некој друг како се чувствувам, тие нема да ме разберат. Овде има многу личности кои минале миз тежок период од животот или пак сеуште миниваат низ него и барем некој ќе сфати како се чувствувам.

За мене тоа нема врска со анонимноста, туку не можеме на сите да им се довериме. Еве јас лично познавам некои феминки, со други четувам, но сепак се исповедувам токму овде. :)

19. bubac

bubac Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    884
    Допаѓања:
    1.867
    Зошто барем тука нема кој на кога да те тужи-бабоса
    Нема човек на кој можеш во доверба да се искажеш
    Нема!
    Макар што и овде интимата не ја споделувам во целост, :!:

20. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    ....душата можам да ја разголам до крај, да кажам што мислам , да дебатирам со непознати личности со кои би нашла заеднички работи... Форумов ми служи како дневник, другарка на која и верувам .....