Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Зошто убавите и привлечни девојки се сингл?

Дискусија во 'Сингл' започната од teat, 30 јули 2012.

1. mac22

mac22 Активен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    14
    zasto se mnogu samouvereni i ke si ostanat sami

2. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Сигурно немаат среќа во љубовта или баш тој што го сакаат неможе да биде со нив :?: . Не знам зошто толку им љубоморите и ги напаѓате со коментарите, и колку да знаете подобро сами нека останат отколку со некој никаков :puke:

3. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.999
    Допаѓања:
    12.703
    Петходно некој кажа дека се материјал за врска. Машките сакаат убава,згодна, паметна девојка, па и богата зошто да не ?Ама тоа не значи дека тој ќе биде фин,верен за неа, дека ќе ја сака. Во денешно време љубовта е привилегија, а се случува убавите девојки да ги сака некој погрешен, а тој што тие го сакаат да е зафатен или нешто слично. Важно е да се има среќа, ама и убави и грди мислам дека се поретки се тие што можат да кажат дека се среќни во љубовта. Се отуѓуваат луѓето некако и не е какопорано,се гледа материјалното. А и зошто да биде девојката со било кој,па и тоа не е некоја среќа, да го грабнешпрвиот на кој ќе налеташ

На female.3, Miss.M5 и Yipman2 им се допаѓа ова.
  4. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234
    Искрено, лично знам само неколку онака стварно преубави девојки и, или имаат расипан карактер зашто се премногу самобендисани, и често мењаат дечковци, или пак се срамежливи и едноставно го немаат тоа атрактивно понашање. Немаат харизма едноставно. :) А за љубов, пуштање и слично, мислам дека е многу поважано да имаш таква аура, да шириш таква позитивна енергија, да речам, и да си самоуверена. Секако дека е важен и физичкиот изглед, ама и тие други работи се пресудни :)

5. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    *Украдено од фацебук

" If more females would sit down and be ladies, then more males would stand up and be gentlemen.. "

На Hipica, FortuneTeller.xD, Orthophill и 4 други им се допаѓа ова.
  6. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.639
    Допаѓања:
    22.100
    Moe мислење...

1. Среќата е најбитна во љубовта. Како викаат „не мора да сум убава, среќата нека ми е убава“.

2. Предрасуди...не зборам за пребирање и барање на некој спроти себе, туку праам муабет за предрасуди врз основа на критериуми кои се и повеќе од банални за успех на еден пар.

3. Преголема самодоверба што ја прави особата too b**chy to hang out with.

На Lux, FortuneTeller.xD, kravce и 2 други им се допаѓа ова.
  7. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.561
    Јас мислам дека како и за многу други работи така и убавината е релативна работа(зборам за надворешна убавина).Не мора да значи дека ако некоја девојка стварно е лепотица по некои општи критеруми дека е саглам во душата,но немора да значи и дека препибира дека е дигната и дека не знае што сака.
    Како што кажаа пред мене има луге на кои стварно НЕ ИМ ИДЕ во љубовта.Се заљубуваат во погрешни луге и губат време со такви.
    Ке се земам себе си за пример.Како и сите така и јас знам што барам и што нудам во една врска.Последниве неколку години имав неколку кратки врски од по месец два кои завршиле под изговор дека другата страна неодамна прекинала долга врска па сега сака малце соло живот да тера ,изговор дека некој од предходна врска ептен се изгорел па сега нема доверба во дригите,изговор дека сака да се посвети на кариера и дека сака да искача со другари место да седи со девојка и мал милион причини.

Сум имала и понеубави дечковци за кои ми викале -Можеш ти и подобро од ова,па ете ради тие причини ме оставале.Не викам дека сум совршена далеку од тоа ,привлечна сум,за во град средена,образована со цели и иднина.Но,ете сепак нешто не штимало кај мене па со години сум сингл.Не викам дека барам некој од каталог излелезен со кој знае какви квалитети и материјални вредности,но сепак сакам некој кој и да не ми се допага толку физички сепак ке има харизма која ке ме задржи покрај него,кој се грижи за себе,мисли на својата иднина и има цели во животот.

Не пребирам,но не ни сакам да бидам со кој стигнам само за да не сум сама и да кажам да јас сум во врска.На секое излгегување секогаш имало по некој кој ми се пуштал,но после 2 реда муабет одма се гледа дека има мањак некој во главата.Или одма ке почне да праи муабет за материјални вредности,каква кола има колку заработува каде бил на одмор,или најнов муабет -Имам девојка,ама сакам да си шврљам на страна.И што да му кажеш на таков човек и каква шанса да му дадеш кога гледаш дека одма у старт покушава да те праи будала.

Така да не секогаш ако некоја девојка без разлика каква е ,е сама ,значи дека е уфилмана,препотентна и не знае што со себе.Ко што за танго се потребни 2ца така и за врска се потребни двајца.

На Hipica, kravce, XMaN и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.999
    Допаѓања:
    12.703
    Истото го мислам. Пуштачи колку сакаш, ама сите тие прво се фалат што имаат, демек многу заработуваат или ме прашуваат колку плата земам. И јас исто сум имала кратки врски и зошто да се мачам кога гледам дека човекот не му е до мене, туку сака само забава. Сакам стабилен, одговорен партнер, карактерно да одговараме. Не сакам 5 мин ми се умилкува, а следни 5 минути кога ке се заборави, ќе плесне нек0ој муабет како на шала и ќе ме навреди. На сите им е до секс, сакаат врска без обврски. Такви можеш 5-6 да анјдеш при секое излегување, а нема некој што ќе биде покрај тебе кога ке ти биде тешко, ќе ти даде поддршка. Не сакам никој да ме напнува, и така животтот е доста сложен. Сакам доверба и слобода од партнерот, ама ќе треба време дур да најдам таков. Не се согласувам дека се дигнати, можам со секое машко да седнам да правам муабет, ама ако почне со некои глупи финти следен пат вешто ќе се откачам и ќе му избегам.

9. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Истото го мислам. Пуштачи колку сакаш, ама сите тие прво се фалат што имаат, демек многу заработуваат или ме прашуваат колку плата земам. И јас исто сум имала кратки врски и зошто да се мачам кога гледам дека човекот не му е до мене, туку сака само забава. Сакам стабилен, одговорен партнер, карактерно да одговараме. Не сакам 5 мин ми се умилкува, а следни 5 минути кога ке се заборави, ќе плесне нек0ој муабет како на шала и ќе ме навреди. На сите им е до секс, сакаат врска без обврски. Такви можеш 5-6 да анјдеш при секое излегување, а нема некој што ќе биде покрај тебе кога ке ти биде тешко, ќе ти даде поддршка. Не сакам никој да ме напнува, и така животтот е доста сложен. Сакам доверба и слобода од партнерот, ама ќе треба време дур да најдам таков. Не се согласувам дека се дигнати, можам со секое машко да седнам да правам муабет, ама ако почне со некои глупи финти следен пат вешто ќе се откачам и ќе му избегам.[/quote]

Па вие девојките сте криви зашто денешниве машки се такви,што одат само за секс,а вие го гледате матријално,и се додека има такви девојки што гледаат да го искористат машкото,секогаш ке има машки што првиот муабет ке биде да кажува дека заработува многу и работи во јака фирма,пошто тоа ви е најважно,ниту карактерот ве интересира ниту убавина,значи све е интерес.

На Yipman2 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.639
    Допаѓања:
    22.100
    Да не генерализираш малце? Ако така збориме и обратното е вистина. Жените низ вековите се третирани како предмети, па штом се' уште има такви неандерталци мажи и жени без самопочит, штом немаат самопочит кутрите, барем некоја корист да имаат.

Ако е за тоа, мене како помлада шо се вика не ми се ни искачало у град од шо знам дека рееетко асален муабет со чоек моеш да напраиш, туку пет минути покасно одма го вртат муабетот накај “тие“ ствари иако ни со изглед ни со понашање не си му дал до знаење дека сакаш да имаш нешто со него. Па најдобар другар шо ми беше од средно шо многу добро знаеше каква сум по тоа прашање коа му удрив корпа на матура (на највнимателен и најпријателски начин), почна да ме лае сегде...значи не го фрлајте цел товар на самарот на жените. Затоа место у дискотека, ќе си искочам у некој кафич со друштво со кое ќе си правам муабет, ќе се смееме и слично, а таквите неандерталци можеле само лиги да пуштаат оддалеку.

11. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Што нудиш, тоа добиваш. Ако се промовираш на пазар како дечко со јака кола и пуно пари, тогаш ќе ти се лепат спонзоруши, а фините девојки ќе бегаат како вампир од лук. Тоа си е правило, па вие колку сакајте генерализирајте. Каков пристап ќе понудиш, таква девојка ќе придобиеш...па сега, какви биле отпосле, па зошто биле материјалистки, па вака онака :) Понуда и побарувачка, баш пазар. Колку повеќе спонзори толку повеќе спонзоруши ;)

На WildMk, Doozy, FortuneTeller.xD и 5 други им се допаѓа ова.
  12. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.639
    Допаѓања:
    22.100
    ^ Да бе, од Ева натаму, за све сме ние и само ние криви...Бог да чува која ограниченост...

13. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Несакав да генерализирам,има и ок девојки но повеќето се такви какви што се и морав да си го кажам моето мислење,во ред е и да има спротивни мислења,не се лутам.Простете ако некоја се најде навредена.

14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.639
    Допаѓања:
    22.100
    Е како што има и повеќе мажи кои се такви...и лончето ќе си го најде капачето....не може тука вината да се префрли само на мажите или само на жените. Мажите кои ги третираат жените како предмети, заслужуваат да бидат максимално финансиски исцедени.

На крајот, црните бисери се 20х поретки од белите, ама затоа се исто толку и поскапи.

На XMaN и kravce им се допаѓа ова.
  15. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Мажите што ги третираат жените као предмети,криви се жените што го дозволиле тоа.

16. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.639
    Допаѓања:
    22.100
    Мажите кутри наивни и невини...жените, тоа олицетворение на ѓаволот, за све се криви...кој му го даде јаболкото на Адам...

17. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Абе види :) Мене на пример лично нема да ми наштетиш, туку себеси. Со таквото мислење ќе се преусмериш себеси кон погрешен начин на пристап на девојките и токму такви ќе те наоѓаат. Како што рече Моира во една прилика, дури ми одговара и оваа ситуација сега, зашто оние што вредат лесно се препознаваат :)

На Micheleljubov, marama и Moira им се допаѓа ова.
  18. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.639
    Допаѓања:
    22.100
    А тие вака што размислуваат не ретко се насочуваат кон погрешни девојки ;) Зборувам од тоа што го гледам околу себе...

19. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Ајдеее женомрзец сега сум бил,богда чува,ја кажав само вистината.

20. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Не напротив мојата девојка е супер,и фала му на бога што си ја најдов таква,таа е една од ретките што е ок.