Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Зошто убавите и привлечни девојки се сингл?

Дискусија во 'Сингл' започната од teat, 30 јули 2012.

1. Петре Прличко

Петре Прличко Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    387
    Пијаниот гледа дупло, а вљубениот ништо така можеби им сте убави на вашите сакани!)

2. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.786
    Допаѓања:
    61.432
    Браво Емили Дора за коментарот!!! Слатко ме насмеа пред спиење!!!:)
    Инаку, колку да се знае - СИТЕ девојки се убави и привлечни!!! За секоја девојка ќе се најде барем еден пар машки очи кои што ќе ја гледаат како најубава и најпривлечна!!!

На WildMk, Miss.M5, Emily Dora и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    Колку ти се иронично безобразни коментариве.:rofl:
    Талент невиден си.

4. Tatjana95

Tatjana95 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2014
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    1.115
    Затоа што од погрешен агол ги гледате стварите.. Категоријата убавина не е таа што определува дали ќе си сингл или не, други многу поважни работи го диктираат тоа. Таа може да има само незначаен удел.
    Уствари, се водиме од погрешна хипотеза, што води до погрешни заклучоци..

5. whieeagle

whieeagle Активен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2014
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    18
    Најверојатно бидејќи повеќето мажи и не се толку површни. Од друга страна, убавината е честа. Има многу убави девојќи. Она што е ретко е добра енергија, добар карактер и добро однесување. Ова фали кај многу привлечни девојки.

На DELFIN-15 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. andjela.p

andjela.p Активен член

Се зачлени на:
    24 декември 2012
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    30
    Не ја кажуваш целата приказна. Сакаш да кажеш дека ниој не ти се пушта? Никој не те вика да излезете на состанок? Можеби им даваш одма, па едноставно си го добиле тоа што го сакаат и чао пријатно

7. Shygirl3456

Shygirl3456 Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2017
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    11
    Poznavam mnogu ubavi devojki sto se sami...Vo sto e togas problemot feminki ?

На Crna Dama му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    2.253
    Допаѓања:
    31.202
    Исто така и јас познавам вакви девојки. Причината е што дел од нив можеби и сакаат да бидат слободни, не дека немаат шанса за да фатат некој. Друга причина е тоа што можеби се во погрешни кругови каде не им се пружа прилика да се запознаат со некој кој би им одговарал или пак не излегуваат доволно. А исто има и некои убави девојки кои се свесни за својата убавина, премногу се ценат и сметаа дека никој не е доволно добар за нив.

На la.malparida, ku4ence, Плавуша123 и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Βικτωρία

Βικτωρία Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2017
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    3.667
    Еве баш пред малце тука во Бугарија сретнав еден многу убав дечко згоден фатен за рака со една екстремно дебела пет пати поголема од него,не ни беше убава во фаца барем,не знам што видел дечкото во неа,карактер можеби,не ми е јасно.Јас не се замарам толку со тоа,можеби е до срамежливоста на некое девојче па затоа нема дечко,а е убава,постојат многу работи зашто е некој убав а сам,мене ете прееска се зачудев и уште се чудам што ли видел тој во таа:|

10. MagsDestiny

MagsDestiny Популарен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    2.327
    Допаѓања:
    18.222
    Како прво :!: убавината е релативна работа и за истата не се коментира.
    Ти можеби ќе видиш некоја и ќе речеш леле колку е убава, а друг ќе ја види и ќе рече дека е дури потпросечна.
    Како велат, the beauty is in the eye of the beholder, така што секој го бара она кое нему му се допаѓа, а да не зборуваме дека тука се и многу други фактори: карактер, хумор, внатрешна убавина, материјални нешта, итн.

Причини зошто е некоја сама има многу: не сака во моментот да е во врска, не нашла сѐ уште некој кој и одговара карактерно, не нашла сѐ уште некој кој според неа е физички доволно добар, има други нешта во животот на кои им дава приоритет пред врска, можеби се гледа со некого но без обврски, смета дека никој не е доволно добар за неа, сама себе си се преценува, срамежлива е, нема самодоверба... со набројувањево можам да продолжам до утре, и пак нема да успеам да ги набројам сите причини.

Крајно е тоа што секој одлучува за себе, кога, со кого, како, и дали воопшто сака да биде во врска.
    Впрочем, на крај, животот не се сведува само на тоа да мораш да бидеш со некого само колку да не си сам :)

На H.VAGA, theowndemon, IronLady и 7 други им се допаѓа ова.
  11. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Многу причини можат да бидат во прашање.(waiting)

Дел се повредени па имаат страв да се впуштат во врска, друг дел имаат повеќе опции, кандидати и додворувачи, секоја вечер идат со разни дечковци и така им е убаво, трети можеби имаат тајна врска која не треба да биде официјализирана во јавност бидејќи се работи за зафатен тип, :xдруги имаат свои замисли за тоа кој и каков треба да биде нивниот партнер со високи критериуми почнувајќи од изглед па до финансии.

Од друга страна момците немаат храброст да им пријдат на таквите двојки бидејќи имаат страв од одбивање и корпа или пак ги гледаат девојките како сексуални објекти само баш поради нивната убавина:!:а не сакаат емотивно врзување и запознавање на личноста многу подобро.:!:

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  12. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    1. Убавите луѓе може не сакаат да се во врска...Сакаат слобода, не го нашле вистинскиот, штотуку раскинале врска...

Или

2. Може останатите луѓе не сакаат да се во врска со нив, затоа што карактерот им е катастрофа на убавите...Џабе убавина, кога ги навредуваат останатите, не знаат да се зезаат, многу се кренати, не знаат два реда муабет да врзат.

На celineparis, Yipman2, hermosa и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Daern

Daern Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2017
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.247
    Убавината е релативна да. Во просек се сметам за убав и океј дечко. Привлечен ама сепак одбивен. Физички океј, ама животот ми е распореден на начин да не можам да имам девојка. Или ќе работам по 14 саати дневно, или воопшто нема да работам ќе се затворам дома читајќи книги, учејќи јазици. Избегнувам кафиња, кафичи и слично... не сум анти-социјален, изгубен случај сум. Ја прифаќам оваа осаменост како нормална појава и не ми преставува проблем.

На Anne94 и Arthur им се допаѓа ова.
  14. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.267
    Допаѓања:
    40.624
    Оф, ве молам, имам другарки преубави и прекомуникативни, али и успешни,со свои работи и станови и коли, али на маживе им е страв да им се пуштат за ебавање само, а камо ли за врска, оти кај го има тоа невестата да носи поголеми пари од него дома, па уште и он да иде да живее кај неа дома, на раат.

Доста се лажеме, најголемите мераклики први се омажија оти личат на кутри, невини срни за кои сите измислуваат муабети и сите ги мразат, па ќе се најде херој кој ќе и ја спаси честа со тоа што ќе ја ожени, али за секој случај мора до дуќан со свекрвата да иде. А и скоро сите се ,, грдички,, да речам...

Или па не дај Боже да земе некоја свој човек што е, нема да може да ја мота на мал прст и да ака по кафани, додека она дома ко у турско го чека на пенџере.
    Ајт.

Едит: А, и да не заборавам, ако си убава, многу ќе ти се пуштаат, а ако многу ти се пуштаат, поголеми се шансите да си курва. Вака, грдичка и шо не искача од дома, добитна комбинација.

Последна измена: 27 август 2017
    На Victorian, littleflower, esperansa777 и 16 други им се допаѓа ова.
  15. ana992

ana992 Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2014
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    5.992
    Супер си си,анти-булшит и анти-просечност,профолжи така во животот има повредни работи од кафичи и озборување фокусирај се повеќе на семинари и обуки

На Arthur и Daern им се допаѓа ова.
  16. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Тоа не е правило, од една страна, ама од друга страна е нормално. При убавина, присутни се повисоки критериуми, а добрите машки прилики се уште поретки од добрите женски прилики, плус, жените се попребирливи од мажите, и така.

На DraganFem и Tanjamm им се допаѓа ова.
  17. Daern

Daern Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2017
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.247
    Многу ти фала за ова.

На Arthur и ana992 им се допаѓа ова.
  18. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.628
    Допаѓања:
    9.074
    Izvini no kolku godini imas?Se ok nemas vreme no standard sekade vo svet e da ispies kafe so devojka ili da kasnes pica vo restorant sto se vika taka da ako se saka se moze,si nemal vreme ili nemas zelba da fatis devojka?Inaku te podrzuvam za knigi i ucenje jazici no ne se zapostavuvaj na ljuboven plan.Najiskren sovet

На Daern му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Daern

Daern Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2017
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.247
    Имам 22. Па се трудам по малку ама не ми е приоритет. Фала ти

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  20. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
    Често ваквите сингл девојки (секако во овој кош не се само убавите и привлечните) имаат подлабоки сфаќања за врски и дечковци. Не го сметаат тоа како излегувања, да имаат со кого да си го пополнат времето, да се забавуваат и сл. Бараат некој кој ќе биде тотално посветен и ќе знае да ја цени. Ќе ја сака и почитува. Ова денес ретко се наоѓа, па и со напредниов виртуален свет не знаеш на што човек можеш да налеташ.
    Секако, сите машки не се исти но баш затоа на таквите девојки им треба повеќе време за да го проценат човекот а тек потоа да започнат нешто со него.
    Јас искрено не ги подржувам мувањата без дефинирана врска и гледањата за викенд со различни дечковци.
    Нормално и машките не сакаат лесни девојки, но на возраст од 20-25 години забавата за повеќето е приоритет. Секако со исклучок.
    Ако некоја е сингл, убава и најважно не и е празен мозокот а притоа критериумите не и се до облаци, зборувам од тип: финансии, работа, каде живее и сл тогаш можеби бара врска за која вреди да троши време и да се труди максимално.

Последна измена: 1 септември 2017
    На Victorian, strawberry06, Βικτωρία и 2 други им се допаѓа ова.