Мене ме нервира само тоа што генерализира девојкава. Ја разбирам дека е разочарана ама нема потреба така да вели. Ако мене ме разочара некоја девојка зарем треба сите девојки да ве навредувам? Инаку за епитетите за момците и девојките немам коментар.
Dobro de se izvinuvam ne se odnesuva bas za tebe,postojat isklucoci.Samo sakav da kazam deka povekjeto se takvi barem ja so gi poznavam.
Нема потреба да се извинуваш. Не е битно дали се однесува за мене или за некој друг ,туку треба малку да размислиш пред да напишеш нешто.
Okej e.Kako maskite da ne gi navreduvaat nekoi devojki,kako da ne im davaat razni epiteti,ne razbiram,ne mora zaradi eden zbor da me napagjas odma,i da velis da razmislam pred da napisam nesto,uste go mislam toa deka maskite se debili i nema da se smeni toa mislenje ,bez razlika sto ete postojat isklucoci.
Добро во ред е не ти реплицирам тебе повеќе, иако не те нападнав ова добронамерно го напишав. Инаку се согласувам дебил, кретен и идиот сум што ти реплицирав, поубаво ќе беше да не го направев тоа.
Кога девојката е свесна за својата вредност ретко кој маж се осудува да се приближи. @RAF Camora да не ме сфатиш грешка, но мислам дека поголем дел од мажите бараат жена што е слаба на нив и последното извини ќе биде од неа, едноставно сакаат жена што ќе зависе од нив. @Frosi333 каква е таа грда жена? Е од таа причина жена останува сама, се нагласува себе а тоа ретко кој го трпи. Да генерализам мое мислење, од премногу нарцизам можеби. Никој не гали куче во кафез.
На мене од причини не ми пишуват машки е тоа шо иам излезено последен пат пред 2 месца и пред тоа излеземе негдена вечера или прошетаме у друг град и он после тоа очекува возврат тражат кај него у стано некаде у колата и јас културно одговорам дека нејкам и си отидам дома секогаш очекуват нешто за возврат тоа не ми се свига кај машките.
На машките им се премногу комплицирани убавите , паметните и дигнатите женски и не сакаат мн да си го тупат со нив и си одат со полабава варијанта не толку убава , не толку паметна , лесна за контролирање и послушност и така
Барем вечера има се зафркавам. Мислам дека ја долови поентата. Јас не гледам грда и убава девојка. Сам за себе си го створуваш тоа. Ако сама себе не се одржуваш, нега на лице тело коса и се жалиш на сите дека си грда така и ќе биде... а ако сама си ја знаеш вредноста ќе свире друга музика. Заклучок ми е дека оние девојки што си ја знаат вредноста знаат дека нема потреба за возврат и културно ќе си одбијат, а тие слабите со кршлив карактер што си имаат зацртано дека се грди ќе си речат ако не овој кој знае дали друг ќе ме земе, и уште на прв дејт се случува се.
Вие „лепотиците“ ко ќе сфатите дека секој има различна перцепција за убавина, тогаш може и ќе најдете некој. Ама по сфаќањава ваши... изгледа вечно ќе си останете со прашалници. А „грдите“ ќе си го проживеат животот среќни и весели.
А курви ? Тoа како добро утро му доаѓа. Пресеков еден со кола, непрописно признавам, спушта прозорот пази ма к**** . Трагикомично
Иначе секој си е убав на свој начин битен е карактерот може девојката да грее да е лепотица да е згодна ама да нема во неа ништо а може да е грда ама па да те привлекува да има карактер да знае да се нашали и се.. Незнам што подразбирате под грд човек јас на пример прво што ке ми дојде на памет е лош карактер.