Оти да не? Тебе да не ќе те прашам. Има да се е*ам со кој сакам, колку сакам... исто како и ти. Кој смее да ми го скрати она право, кое мажите го имаат?
заборавив: Пи*ката не е брава, а ку*от не е клуч. И жените уживаат во сексот како и мажите, и жените имаат исти потреби како и мажите. Сексот е взаемно уживање, а не натпревар.... за нормални луѓе.
А повеќе сакаш да си купиш нова кола или на старо, веќе возена? Значи најјаки сте со споредбиве, па и да е на шала кажано е срамота.
Треба и ние жените, исто да зборуваме за нив, да ги оговараме и навредуваме, да ги омаловажуваме и избегнуваме.. Па да видиш како ќе се затнат... Племето..
После толку пишување и објаснување изгледа се е залудно, па и џабе си ги трошам зборовите очигледно. @ccca што си ти машко или женско? Барем да утврдиме дали држи вода мојата констатација погоре. И не знам како ја разбирате вие привлечноста, ама дефинитивно голем дел имате погрешна перцепција за овој збор. Гратис Пиперот и го e....е на темата од муабетот во поглед на темата пак сите си ја навртеа водата на своја воденица како им одговара.
Епа алал му вера тогаш изгледа овој како клучар работи негде по муабетиве. Џабе сум дробел јас вчера цело време кога ќе се појави една ваква петарда и ќе ти продава магла и ќе ти мудрува со брави , клучеви , ланци и катанци.
Од тоа што сте толку добри клучари, не умеете да препознаете кога жените ви фејкираат. А ви фејкираат и тоа многу често
Прво,убаво и привлечно не е во сите очи исто.Секој си има некои свои критериуми.Колку и да викаме дека не е на прво место физичкиот изглед,сепак игра некоја улога. Второ,сите за себе сме си најубави.Никој не е совршен,и секако можно е да се најдат маани кај партнерот.Сигурно ви се случило да видете на улица згоден дечко и некоја потпросечна девојка,а изгледаат најзаљубени на цел свет.Ете за тоа ви зборувам.Сите имаме наша половина таму некаде. Поголем дел од убавите девојки се многу вообразени.Се истакнуваат во толпа и веднаш се забележуваат.А,мислам дека за некое паметно машко тоа би било голем turn off. Дали сум феминист?Секако дека да.Но,голи слики по социјални мрежи не одобрувам од причина што ми изгледа вулгарно.А,овие згодноќи што ги гледаме по социјалните мрежи се влезени во некој филм дека се некои мисици.Ете од тие ептен човек треба да стои подалеку.Повообразени од тие нема.И,додека живееме во ера дека лајкот е единица мерка за лепота нема да мрднеме,искрено. А,паметна девојка може да се освои со шали,интересни досетки,разговори за некои теми кои не се оговарање.Затоа што,кога ќе засакате некој ќе видете ќе ви е најубав на цел свет.
Sea neznam kolku pies...ama iskreno i jas da sum masko sto ke mi e zenska sto ke mi se pravi drvo sekoja sabota... ne e se vo alkoholot ima poubavo od toa