Многу се согласувам! Јуле, како да ми ги читаш мислите. Истово го мислам и сум била во такви ситуации и целосно си во право. Многу добар опис даде на целата таа збрка, а и најточен, конкретен одговор на прашањето кое е поставено.
Ако се падне ваков коњ што вреди 2,5 милиони евра тешко некоја да се побуни http://www.thoroughbredtimes.com/sales- ... llion.aspx
Можеби затоа што не се најубави а се преценуваат така и.. мислат за нив нема некој што им одговара на нивните критериуми и сл.
Скоро 2 години сум во врска, така што теоријава паѓа во вода Најверојатно зошто многу прибираат, се сметаат себеси за „госпоѓици совршени“ така што ќе се сингл додека не го најдат „господинот совршен“.
Се сметам за убава,привлечена,интелегентна и сум во долга врска. Според мене повеќето што се сингл сакаат нешто т.е. се преценуваат или пак не се толку убави колку што се замислуваат.Секако некои од нив не сакаат врска,некои се повредени но одредени само се акаат од земја па затоа и се сами.
Мој совет девојки,ако не ме сфатите погрешно ќе ви користи:Не се преоптеретувајте прво со надворешниот изглед,второ со тоа што сте сингл...Оладете малку глава...И дебелите се во врска и имаат право на живот,не е се во убавината,во она што го земате се себе одвнатре е,тајната е во шармингот и позитивната енергија што треба да ја ширите и поработете на самодовербата.
Мислам дека имаш мал решлив проблем со невербална комуникација. Насмевни се на некој во кафик спушти малку гардот у немој да иска4аш со повеке од две другарки најпаметно само со една. ( машките немаат сите да плакаат по 5 пијацки на сите девојки на кои им приогаат зна4и олесни им ја малце работата ) И не се секирај , кази каде иска4ас и кога , јас ке ти пријдам 4исто пробно да ти разбијам малер
Оти се преценуваат, а не се ни толку убави, уште помалку привлечни. Не сите, има и убави и згодни кои се во врска. Коишто не очекуваат господин Совршен на врата да им затропа. Имам и во мое опкружување самопрогласени "лепотици", а ако ги погледнеш не се тоа. Тие чекаат машкото да го направи првиот потег, тој прв да пишува на фб, тој да ги адне, тие што не се убави дечки или бар малце привлечни, одма отпаѓаат. И да, мислам оти машките го приметуваат таквото однесување па што мајка бараат да и пријдат на таква?! Додека, има и такви што едноставно не сакаат врска, па затоа си се сингл.
и јас си се пронаогам во темава не велам за себе дека сум многу убава бидејки тоа за мене е фаленје и надуеност но сметам дека сум поубава од некои девојцина сто сите ги сакаат а не се несто убави незз зосто
Затоа што многу девојки летаат во облаци и бараат мистер совршен,за да на крајот завршат со некој клошар.А верувајте дека тоа многу често се случува.
Затоа што имаат голема самодоверба и бараат некој си совршен т.е пребираат многу и на крај сами остануваат (од искуство зборам)