Problemot e sho ova ne e nashe mislenje vo okolinata sekoj vtor isto pa isto, ke zemi nekoja nikakva i ke i pishi cel den po 5 pati na drugarkami… i tako srechno ziveli
Zhal mi e ama ne gi gledam taka rabotite, mozi da e simpatichna fizicki nekoja ama pa karakter losh.. A toj takvio so pisuva na sekakva devojka e verojatno maska kurva i vecno nezadovolen ce bidi, ama toa e vekje druga tema na muabet.
Pa toj e sekako takov, go povrzav ova so ubavite i privlechni devojki zosto drugarka mi e uba, i neznam zsh i pisi sekoj den pri zena doma, domakjinka
Jas stalno ko che stetame zaprimetvam deka obavezno po 5 6 mazi ja zagleduvaat.. i ko vidov vo inbox sho se pacienti ima togas se uveriv... ne mi treba od drug mislenje, dovolno mi e... Neznam zoshto bi lazela za ova poenta nema Tuku odgovor ne mi dade, zsh mlad coek zenet mozda 10 god sekoj den i pishi, i zastanva so kolata okolu nejze pri zena domakinka na mesto?
А другарка ти што чека, што не земе да го блокира? Ти пишаа типот од кој калибар е, што има таков да допуштам да ми пишува секој ден, уште 5 пати дневно.
Ne znam,jas i rekov taka mene da me zamara a nejkam ke go blokiram odma, taja vika ne neka si pishi ne ni otvoram poraki