Зошто убавите и привлечни девојки се сингл?

Discussion in 'Сингл' started by teat, Jul 30, 2012.

1. Ivanija

Ivanija Активен член

Ima ubavi i ima top... Na vtorive im e stra da pridat ,imaat nisko samopuzdanje....

Sweetymk likes this.
  2. MrsBrown

MrsBrown Активен член

Не е така, све зависи како се понашаш и имаш или немаш она нешто.
    Генерализирање е дека убавите не може да фатат дечко.
    Можат сите ако се потрудат, све трга од добар муабет.

3. lovely91

lovely91 Популарен член

Случајно ми излезе темава и баш ми се поклопи со нешто што сакав да го кажам некое време ..
    На концерт до нас седат 3 млади девојки и исто така 3 момчиња,на маса беа и ете така случајно баш ми се допаѓаше моментот дека се млади па си одговараат (по 20-21 година имаа сигурно) се си течеше во ред долго време вечерта додека не дојде една така девојка разголена скроз да не речам едвај облечена да се покрие нешто на неа,едниот дечко замина со неа нели фраер фатил јака женска и девојчињата на маса останаа така како запрепастени а другиве демек филм истераа ...
    Што сакам да кажам...за жал во денешно време подобро ќе поминат тие што немаат грам срам одколку тие добро воспитани,облечени дотерани елегантно е тие се тие привлечни девојки кои се сами, а за евтини лесни на секој чекор ги има за жал...

4. Лејди Гага

Лејди Гага Истакнат член

Или пак со устите како патки... Страшно! Како им се свиѓааат такви девојки не ми е јасно:|Не сакам да судам никого по изглед, меѓутоа што е многу е многу.

Creation, GirlLove and lovely91 like this.