Не е така, све зависи како се понашаш и имаш или немаш она нешто. Генерализирање е дека убавите не може да фатат дечко. Можат сите ако се потрудат, све трга од добар муабет.
Случајно ми излезе темава и баш ми се поклопи со нешто што сакав да го кажам некое време .. На концерт до нас седат 3 млади девојки и исто така 3 момчиња,на маса беа и ете така случајно баш ми се допаѓаше моментот дека се млади па си одговараат (по 20-21 година имаа сигурно) се си течеше во ред долго време вечерта додека не дојде една така девојка разголена скроз да не речам едвај облечена да се покрие нешто на неа,едниот дечко замина со неа нели фраер фатил јака женска и девојчињата на маса останаа така како запрепастени а другиве демек филм истераа ... Што сакам да кажам...за жал во денешно време подобро ќе поминат тие што немаат грам срам одколку тие добро воспитани,облечени дотерани елегантно е тие се тие привлечни девојки кои се сами, а за евтини лесни на секој чекор ги има за жал...
Или пак со устите како патки... Страшно! Како им се свиѓааат такви девојки не ми е јасноНе сакам да судам никого по изглед, меѓутоа што е многу е многу.