Овде го има целосното видео од 82 мин. за Zumba Basics & 20 Minute Express http://www.4shared.com/video/OzXq9Pdx/ZUMBA_BASICS__20-MINUTE_EXPRES.html
Јас вежбам дома одма ко че станам 30минути .А по 30 до 60 минути од вежбајнето појадувам.Поради тоа што тоа време се нарекува ЗЛАТЕН ЧАС и сета храна што ќе ја изедете тоа време оди во мускулите.По една недела вака се забележуваат видливи резултати.
Јас пак паузирам со зумбава, ради теткава оф едвај чекам пак да почнам, не се издржува вака без зумба одма се затегнав, што фино :geek: со вежбите супер ми оди, мешани, комбинирани и само се растрчувам натака - навака, на лево круг и опет истото до следечи вежби.Треба да се вежба константо, за да има резултати, па и што и да јаде човек и да зумбува, ништо храната не се фаќа баш фино кај мене и онака нема надворешни ефекти хранава,ама со зумбава па ич
Најчесто вежбам само кардио и бејсик понекогаш, оние скалпт&тоун ми се глупи вежби, најискрено. А кардио ми се супер, ама бидејќи подолго време ги вежбам, приметувам дека веќе не се потам како на почетокот, значи не трошам толку калории. Па се мислам со што да ги заменам...
Прочитав од зумбава се слабее... а мене некако алиштава како да ми паѓаат,како големи ми се јас изгледа претерав сум се растрчала натака - навака убаво што зацврстува,ама арни ми се 55-57 килца оф леле...ќе се стопам
Ова, ама има и други после самото видео што ги вежбам.Овие ги најдов на јутјубево.Незнам колку одзема од интернетот тоа за да се спушти што ми го кажа.Оти јас ова најдов на јутјуб. http://www.youtube.com/watch?v=f5BOEwdEn6g
Од денес си почнав со Зумбата basic и со зелено чајче Мислите дека за месец дена ќе симнам 3 -4 килца?
Леле луѓе бе,само мене ли ми е најдосадно нешто зумбава?! Може не сум го нашла вистинското видео,ама мене поарно ми е да си пуштам музика по моја вкус и да си се изнарипам Ем трошам калории,ем се зацрвстувам,ем музиката е по моја мерка и неморам да учам чекори. Па како што ми е мало собулево,има некои чекори па и да сакам неможам да ги направам. Така да,во моја режија ми е поубаво
Една страна поназад го имам постирано линкот од кардио. И интересно е, мене од сите најмногу ми се свиѓа
Си го симнав и јас тоа од пиратебај .. Ств е прекрасно од утре почнувам да вежбам па ке видиме резултати (се надевам дека ке има )
иих ама било тешко кардио ни дваесет минути не играв а се препотив ненормално не ни издржав цело да го изиграм! Ама затоа утре ќе го изиграм цело па шо сака нека биде! Ова зумбава чудо е стварно.
Кардиово го вежбам веќе некој период, а од денес почнав да користам и шишиња од пола кило како тегчиња. Скалпт енд тоун не сакам да го вежбам, сакам калориите што ги внесувам секојдневно да ги трошам, подоцна ќе се затегнувам