Лани одев долг период дур не почна летото. После не продолжив, а сега чекам да затопли. Ме интересира дали некој знае кој ги држи часовите во Лазо Англеовски- Ново Лисиче сега, да не има некоја промена од лани или исто е ?
Нема врска...јас одам во Топ форма и е прекрасно. Ни предава сирсе , кубанка е. Зумбата е прекрасна а со кубанката ми дава посебен шмек
Има некоја девојка што оди на зумба во Охрид? Во салата на Економско имало, ама би сакала повеќе информации за тоа.
I jas od denes pochnav po doma da vezbam ....sega bash gi zavrshiv vezbite i srceto mi chuka 300 vo sekunda inache prekrasna e zumbata jas nemam nesho mnogu da go oformuvam teloto bidejki pred 10 dena zavrshiv so vezbi za stomak,noze i aerobik i prezadovolna sum ..sega ideme na zumba pa poslem moze i pak na noze bidejki neznam kako da gi stegna muskulite pomegu noze.....listovite mi se prejaki ..gornite predni muskuli i zadni isto ama pomegu noze nikako da gi stegnam ako znae nekoj nekoja vezba neka pishe fala odnapred [mod-kirilica:4seorfda][/mod-kirilica:4seorfda]
^ Јас напишав во темава пред некое време, за тој дел од нозете. Еве: fitnes/vezbi-za-nozete-t271/70.html#p980343 Пробај ги вежбиве, можеби на почеток ќе ти изгледаат тешки, но ќе се навикнеш. За почеток прави ги оние кои можеш за да ги зацврстиш малку мускулите, па потоа пробај ги и тие потешките. Со среќа и пишувај во темата кога ќе имаш резултати.
fala mnogu ke gi probam ..pa ke vidam dali ke mi bidat teshki deka gledam na drugite muskuli s potpirash a tie pomegu nozte gi vezbash ...ako e taka mozebi ke bide lesno...i da ke pisham eve bash sega ke gi probam gi probavv i teshkise ali mene poiushe me bolea listovite i racete otkolku muskulot pomegu nozete..utre ke gi pocnam i oni na work out..od niv imav vezbano za stoma i extra rezultati..spak fala na videoto [mod-kirilica:iihyg4tk][/mod-kirilica:iihyg4tk]
На пилатес одвреме навреме знаеме да се загрееме прво со малку зумба. Имам научено неколку кореографии на песни од Бијонси и Бритни, ама дефинитивно оваа на сите ни е омилена. И најинтересни ни се чекорите http://www.youtube.com/watch?v=APNEzD9dUHk Ја најдов и кореографијата за сите заинтересирани http://www.youtube.com/watch?v=bMZAT0Ej ... re=related
Јас почнав на зумба од денес, и преубаво беше!! Супееееер!! Се полниш со позитивна енергија и ем слабееш. Се изнаигравме, се потиш и ептен се трошат калории бе, браво. Кај бев досега. Инаку одам во топ форма, 4 пати неделно е 1500 денари. Е вака да, а не 2 дена неделно.. и слабеење на свети никад. Инаку, прво вежбав дома, ама каде-каде е поубаво ваму кај што одам, друго е бе. Цел сат вежбаш, помеѓу луѓе, забавно е. И си дал пари, мора да идеш. А вака дома забушаваш.
Да се зацврстуваат, барем тоа го имам приметено кај мене [/quote А колку време вежбаш и колку пати неделно?
Почнав од лани, тогаш секој ден вежбав, имам пишано тука поназад во темава, ама сега на секој втор ден Ќе има резултати ако често вежбаш, да создадеш навика, оти ако не се вежба самото тело ја губи формата, значи да се одржува, е сега да вежбаш, но и не премногу па да болат мускули Мене ми се допаѓа зумбава, се во едно ми е немам потреба од плус вежби.
ЈАс пак да си кажам дека ми е преубаво на зумба. Иначе еве една од песните на која играме, и кореографијата е иста. Пробајте многу е забавна. http://www.youtube.com/watch?v=z0YAHxbTD78
Последниве неколку дена добив огромна желба да одам на зумба . Придонес имаат и коментарите/постовите на Горде, во кои велеше како е исполнета со позитивна енергија после зумба. Поздрав Горде Едвај чекам да заврши април и да го завршам почетниов степен јога, па наредниот месец здравје Боже, сакам да почнам со зумба. Патем, во Топ-форма сум на јога, таму и ќе продолжам со зумба .