Можеш да одиш на двете, а да плаќаш 1800 Пошо на зумба е 1500. Епа ќе се дружиме, јас веќе одам во топ форма на зумба 2 недели така нешто. Ептен е забавно, едвај чекам да дојде часот.
И јас понекогаш си играм, и навистина ја исфрлаш сета негативна енергија. Обично ова време ми се вежба, штом дојде април истата песна е секоја година Ама знам колку сум истрајна, па не се замарам премногу, онака си зумбам колку да излезе негативата од мене. Обично си пуштам некоја омилена песна за да ми е поинтересно и да се внесам повеќе
И јаас сакам ама нема со кој да одам сите другарки ми се мрзииии хахха несакам сама да одам мислам дека ке ми е досадноо а и немам многу време
Леле, јас кога ќе се симнувам од горе откако ќе ми заврши часот јога и кога ќе слушнам доле музика од зумба како вежбате, одма филм ми се крши . Сакам и јас
И јас одам на Зумба во Топ форма. Ги одбрав утринските термини. Поефтини се, а и нема гужва ОдаМ веќе 2 месеци и супер ми е И се слабее. ЈаС одам 5 пати во неделата и ослабев 2кг и се затегнав многу ( а јадам премногу, особено благо ) А оваа песна ми е омилена http://www.youtube.com/watch?v=Oe1fRwgGu5E Ви препорачувам да се запишете. Јас сама се запишав и со сите девојки таму се спријателив, супер се!
1200 е за 6 пати во неделата. Ама најчесто одам 5 пати. Зумба има само понеделник и четврток, другите денови има пилатес, степ....
Сакам да го споделам торентов со вас http://isohunt.com/torrent_details/3245 ... ab=summary Јас го симнав, е сега многу е обемен, ама селектирав кои фајлови да ги спушта. Исто е со добро познатиот Бето, има и многу нови луѓе, секакви миксови и страшно добри чекори. Јас цел ден си вежбам од што ми е интересно, иако веќе се ме боли.
Ај едно прашање до оние што одат на зумба во Топ-Форма. Може и Лакримоса знае.. Од понеделник почнувам, е сега проблемот ми е тоа што неможам секогаш да одам во еден термин што ми е даден. Јас го земав каталогот со термини и нели во еден ден, еве на пример во понеделник има термини за зумба од 11 сабајле и во 18 приквечер. Кога сум прва смена во 11 сум во школо значи неможам, а втора кога сум во 18 сум во школо исто и повторно неможам. Сакам некако да искомбинирам кога сум прва смена да одам во терминот од 18, а кога сум втора смена да одам во 11. Дали е ова некако изводливо? Со таа од Топ-Форма деифнитивно неможам да се разберам. Меша курци палци ееееееее. Ја едно и викам, таа триста други работи ми кажува и никад до крај неможам да и докажам. Кренав раце од неа! И незнам што да правам. И уште едно прашање, секој ден се иде освен сабота, така?
Не може да се меша да одиш понекогаш отсабајле, понекогаш навечер. Или одиш во 11 секогаш кога има термин, или само во 19 часот. Јас одам во 19 часот, четири дена во неделата.... вторник, четврток, петок и недела.
Денеска вториот час зумба ми беше, се осеќам преубавооооооо!!!! Сирсе и Даница од Топ-форма се закон!
devojki jas sakam da pocnam so nekakov fitnes samo ne sakam da oslabam za zategnuvanje i malce visok stomace imam dali zumbata e za toa? ili vie sto bi mi preporacale [mod-kirilica:2fnne2wk][/mod-kirilica:2fnne2wk]
Си најдов на јутуб зумба, трае околу 30тина минути. Си играв и многу убаво ми беше, ем се празнам, ем се полнам со позитивна енергија
Веќе 3 дена вежбам во домашни услови и стварно е супер Имав напнат период,а со зумбава цела негативна енергија ја извадив од мене.Се надевам дека во брзо време ќе има резултати
Јас подолго време играм зумба дома,сеуште не сум се решила за во група,но се надевам набрзо ќе биде.Зумбата инаку ја обожавам. Денес си пуштив една од моите омилени песни па се растресов по дома http://www.youtube.com/watch?v=jDMAJ-f- ... ce=message
Мама вика дека како неа играм. Гајле ми е, јас си играм. Ама малку ме нервира музиката од торентите што ги симнав, ќе си направам компилација со моите омилени песнички, малко растресавање. Не го можам тој, се клешти и само го тресе газот, па јас сакам да се истресам убаво паа...
Ајде и јас денес сефтосав зумба во домашни услови. Почнав со половина час, па од наредната недела со еден час да се загреам малце, зошто мислам дека 1 час од старт многу ќе ми дојде, се напраив жива вода али вредеше, си се полнам со позитивна енергија, ем играм, ем пеам, ем се потам, и ето 3/1 како Нес кафе се праам. Туку ќе гледам овде некои компилации да симнам, вака на јутјуб само ги менувам откако ќе завршам со една пуштам со друга и така 3-4 клипови по 10 минути, малце одмор да земам некоја секунда и пак терам. Не знам дали има некои посебни резултати со ова, јас не верувам, али ќе гледам да бидам истрајна па може ќе се забележат. Не го праам ова многу ради слабеење, мада имам стомаче а нејќам да го имам, чисто ради исполнување на време, и да имам некаква физичка активност во деновите кога не пешачам.
Луѓе каде да одам на зумба...гледам тука на интернет страници ама се се некои пакети ова она а јас сакам само на Зумба да идам.??
^^ Сега почнува летната сезона од 1ви Јуни па гледам сите клубови имаат напревно поволни пакети за да можеш да вежбаш се во едно. Ако тебе ти одговара цената само за зумба, тогаш уплати си и оди само на зумба.