Јас сакам да почнам да вежбам... Ај ве молам ако има некој што оди на Зумба во училиштето `Блаже Конески` во Аеродром на часови и кој знае или може да се распраша околу термините и слични формалности... фала A LOT!
Леле па ни мене не ми се симнува клипот Незнам дали е до торентот или до клипот. Сега како жалопојка сум,а баш ми се играше ЕДИТ: Eте гооо бе Ма кај може оно со мене
Ни мене не ми го пушта, ми бара некаков си codec, кој јас очигледно го немам http://www.youtube.com/watch?v=pvbn3V-Ptoc Ај погледнете го видеото да ми кажете што мислите за чекорите, јас поим немам ов зумбава, ама ептен интересна ми се гледа. Има три дела од видеово. И тие што подолго време одат на зумба да ги прашам, има ли резултати?
Па преку Winamp ама види од таму некое погрешно да не си симнала.Значи треба преку торент да го симнеш тоа кај што пишува Download this torrent (magnet link)
Изгледа забавно, таа што и е од лево на таа прва што игра понапред (наше десно) најмалку знае, ги прати другите две, а таа од наше лево, на средната нејзино десно бремена е или мене така ми се гледа ?
Па ваљда зависи кој Винамп го имаш Виножитке баш ме чуди што кога веќе ти го симнало неќе да ти го пушти,мора нешто да си згрешила при симнувањето
Епа каква ти е иконата,од клипот?Ти пишува Zumba basics & 20 minute express ? Ако не ваљда не ти се симнало тоа што треба ,а ако да ондак би требало до плеерот да е
Firefox doesn't know how to open this address, because the protocol (magnet) isn't associated with any program. Eве што ми вика за магнет линк. Ајде нема везе, интересно ми е ова од јутјуб, а и не е нешто тешко и комплицирано.
Јас симнувам едно од 10 гига,на први јуни,глупа,а вчера беше 31 мај! Ај да се симне за два саати ќе ви пишам шо има,наводно по еден час вежби се,три цд.
Маца имаат и наназад објавувано и песни и видеа од јутјуб, ама не ќе да е лошо ако стават и некое друго, посебно од тие што се верни зумбо играчи и малку да не упатат .