Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Зaдник

Дискусија во 'Тело' започната од SlatkoLizavce, 19 февруари 2016.

1. mami-123

mami-123 Активен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2016
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    14
    Само да ослабиш мила .

На SlatkoLizavce му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Slatkarka94

Slatkarka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    795
    Епа ств нз што да кажам девојки плачат зс такви д се а ти со сила сакаш да се упропастиш јас иам голлем ама сплескан ми е :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:Ниска сум иам стомак малку повише сало иам ми иде да се убиаааам ама сеа да се стопли ќе вежбам:whew:

3. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.968
    Допаѓања:
    219.494
    Девојче .. најпрвен проработи на својата самодоверба, тука ти лежи најклучниот проблем.
    Погледни се во огледало и кажи си дека си убава, насмевни се и прифати ги своите недостатоци како сосема најнормална природна појава што сите ние луѓето ја поседуваме.
    Ако сакаш да се помогнеш на себе си и својата самопочит кон себе и своето тело почни од некаде .. можеш да вежбаш, да трчаш, да возиш ролерки или точак..
    Ќе видиш како ќе се прмениш и психички и физички кога ќе се растеретиш малку повеќе од својот кревет и фотеља ;).

На КикиМаус, Petar80 и mami blue им се допаѓа ова.
  4. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Има девојки што плаќаат ботокси-мотокси, силикони, операции и што ли уште не, за да имаат голем задник.

5. SanjaStanic

SanjaStanic Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2016
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    104
    Zemaj tri pati na den, pravi si vezbi za zadnik . simni si aplikacija . jad imam i vezbam spored toa . ako ne drugo barem ke si go podignis zadnikot ke bides sexy. Pozz

6. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Jас не знам дали живеам во паралелен универзум, ама дефинитивно знам дека живеам во свет со двојни стандарди,па може исто ќе му дојде како првото...

Девојката праша за совет, не да ја усмерувате кај мажи би плаќале за грандиозен задник, или да не биде "село без црква'' или да има кај да се стисне.Мене ми се очајни жените што размислуваат вака.Нашето тело е само наше и треба да го обликуваме и одржуваме како нам ни се допаѓа и како ние се чувствуваме пријатно во него, а не како што мажите или општеството би сакало.

Јас комплетно ја разбирам што сака да каже.И јас сум пониска и знам како нескладно може да изгледа поголм задник на мала висина.Земете ја за пример Кардашијан, таа е 155цм висока.Jас сум била во ситуација да имам 5-6 кг плус(за кои 90% роднини и дечко ми веројатно) мислеа дека ми е супер тежина,дека конечно изгледам како што треба,а јас мислев дека сум дебела.И јас имам поизразен долен дел и кога ќе се погледнев во огледало не ми се веруваше дека тоа е мојот задник.Колку сака нека беше голем мене не ми се допаѓаше,на моја висина беше премногу.Башка колковите,стомакот... Јас, девојче ти предлагам да го искористиш правилно она што ти го дала природата.Да го вежбаш, затегнеш, подигнеш,да го ослободиш од масни наслаги, кога е затегнат ќе изгледа и секси и на место,нема да изгледа толку голем,туку толку добар :P(hollest)

На SlatkoLizavce и theowndemon им се допаѓа ова.
  7. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.754
    Ти штом си така градена природно сигурно ти стои убаво голем задник а и велиш не си дебела ама имаш напрчено газе..верувај тоа е можеби единствениот дел на твоето тело што те краси токму и затоа си заприметлива и те загледуваат па можеби и љубоморни другарки намерно ти префрлаат бидејќи ти завидуваат неможат да се како тебе,ама верувај од искрени личности можеш само пофални зборови да слушаш за твоето тело и нема зошто да се срамиш зошто тоа е најбитниот дел што ја прави една жена женствена..Штом имаш таква стуктура на телото можеш комотно да вежбаш и д асе затегинаш особено половината да ја истакнуваш дека ти е тенка а тоа само можеш да го постигнеш со вежбање..И ако имаш прави споени нозе комотно можеш да вежбаш да ги затегнеш исто и задникот да ти се затегне да ти е како испакнат,ќе видиш како ќе добиеш форма на осмица женствена..Доколку пак кај поситните девојки што посакуваатд а имаат таква форма неможат така лесно да ја добијат и со вежбање.бидејки се ситни и мн мускули треба да набијат (тоа ги прави како маж) за да стигнат до твојата фигура а ти штом ја имаш веќе можеш само да се зацврстиш и затегнеш..Ти имаш таква фигура крупна но не во мисол на дбела,туку изразита девојка,слаба ама со убава фигура со облини значи женствена.А з аградите воопшто да не с есекираш поради тоа што природно големи неможе да ти стојат нагоре него слечени и плус големи како стара жена,искрено кашано не ми се допаѓа,а кога тис е средни и затегнати и без прслук убаво ќе ти стојатбашка и цел живот ке можеш корсети и убави блузички да си износиш(во горниот дел сум повекје за истакнато изразито деколте отколку гради) големите гради само ке ти го искриват деколтето и ке те сурнат надоле ќе бидеш како подгрбавена со искривени рамења и раце а и корсетите нема да ти се фаќаат ке ти избрзнуваат градите а и не е убаво за изглед..Помалите гради и настарос жените ги прават во тој дел да изгледаат помладо :) А и ти кажувам од искуство за задникот и јас го имам но и висока сум и многу другарки ме прашувале што правам што имам такво тело тенка половина а изразит задник,долги прави нозе исполнети каде што треба со заоблени колкови(не испапчени) и мали затеганти гради ао право изразито деколте)баш како моменталниов аватар шо ми е сликата такво мие телото:D) и веднаш коа му ја летнаа втеретана :lol: со цел да станат како мене но не им успеа мн се ситни и се откажаа. И да често вежбам,да не изгубам форма,инаку снагата мие природно градена и висината само за да си имам затегнато тело пошо гледам дека и ти ја имаш веќе градбата иако си пониска ама имаш фигура ти велам да си почнеш да вежбаш пошо ретко која може да постигне до такво тело какво шо имаш ти..Ова ти го пишав со целд а се мотивираш и во никој случај да не очајуваш затоа што нема и зошто ти си убава личност :) Позз

Последна измена: 24 февруари 2016
  8. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Vezhbaj. Ne e fintata samo da e golem (u granici na normala golem znachi), treba da bide oblikuvan. Plus znaesh, nie so poizrazen zadnik treba posebno da vnimavame na obemot zaradi izborot na farmerki i pantoloni. Nekoj santim vishok kaj zadnikot i od nekoi modeli morash da barash eden broj pogolemi koi pak vo nozete i polovinata kje ti bidat shiroki, pa treba da se maltretirash so kaishi i t.n.

На SummerGirl и SlatkoLizavce им се допаѓа ова.