Или пак да порачаш преку чичето што е пратител на групите на Бисер пром.. (имав во некоја ташна визит карта) Растур прави, по порачка носи се што сакате, не мора само Икеа.. доволно е да е нештото од Грција и тој го доставува.. Неколку пати одам со него за Солун и некогаш место нема долу за нашите работи, затоа што полно е со негови порачки @Annath
Фала ви за инфо на двете, ќе видам. Место имам, во спална, додуша таму од септември здравје пак ќе има креветче, ама секако библиотекарот ќе ми врши работа во која било соба, таман си е. За едно парче не ми се исплати ни до Солун ни до Софија да одам, башка што мм не ги љуби комшииве баш многу, така да ќе си нарачам. Не за друго, книгите по кутии ги чувам... се сомневам дека еден библиотекар ќе ми заврши работа, ама да не ме исели мм од дома ако му донесам уште тон книги (а уште толку имам кај моите)
Девојки купил ли некој дневна од Икеа? :/ Ме интересира како ти ја пакуваат, бидејќи станува збор за петосед... Не знам дали ќе ми ја собере во кола...
Кај ја видов темата сега ми се оди Имаме доста работи, претежно се наоѓа за сечиј вкус. Ама никат доста.
Во Грција е многу едноставна...Си имаат шалтер нели, ти даваат као фактура... на граница си пријавуваш фино лепо ти враќаат...влегуваш у Фри шоп ги трошиш одма...и така
Имам видувано во Икеа дека се продаваат посебно ногалки за масички и столици.Ама не сум заприметила дали има росвајтни?Или само дрвени се?
Zdravo.Bi sakala da ve prasam dali slucajno znsete dali se vrsi transport od ikea(Grcija) do Skopje? Fala vi ndnapred