ми одзема многу време па треба да насадам па леле ми овена спанаќот ама тотално ми се од фарма не сакам такви глупости (без навреда тие што ја играте)
Леле колку ја играв на почетокот...страшно.Сега кога ќе ми текне за што сум губела време Ама сепак....бев меѓу најдобрите
Ма јок бре, која фарма. Никогаш не сум ни паднала во искушение да видам каква е таа глупост. Јас пропагирам антифармистика. Во сеќавање ми остана еден момент кога братучед ми дојде на гости кај мене дома, и без да ме поздрави се затрча кон компјутерот.. Јас се запрашав што е работата, а тој ми рече: "Морам да си ја проверам фармата, ми избега кравата кај комшијата!"
Порано ептен ја играв Фронтиер Виле како дрога ми беше ама еве сега веќе пола година како сум излечена од зависноста Браво за мене
Не играм. На почетокот, кога беше многу популарна, почнав да ја играм, кога ми беше досадно и така некој период, а потоа ја баталив, ми здосади. И од тогаш, немам играно FarmVille.
Порано да...и многу ми беше убава фармата, но потоа ми хакнаа фб, направив друг и ме мрзеше од ново се да почнувам
Ja igrav farmata i mi odsemase mnogu vreme od denot i ne ja igram poveke bidejki stana dosatna TIE STO JA NEMAAT OKLUCENO FARMATA DA NE JA NI OKLUCAVAT BIDEJKI E MNOGU ZARASNA IGRA
Приметив дека последниве 4-5 месеци како на прсти се бројат моите посети на фармата...За арно нека е само, ама стварно ми здосади, после бројните садења рози, зелки, домати, пиперки итн
Лелеее,бев едноставно заразена со неа навреме да си ги соберам работите да не ми изгората(глупата па ти ) ама сега па се немам уклучено на играта кизнај од кога,кутрите животни немаат што да јадам Досадна ми стана едноставно
Порано многу ја играв, имав многу пари, убаво ми беше уредена, стигнав до 41 левел ама ми се здосади и сега веќе не играм.
Порано многу многу ја играв, стасав до 60 ниво некаде и ми стана досадно, бог знае колку месеци ја немам отворно.
Фарма.. многу многу време ја играв, и се нервирав кога ќе се исушаше тоа што го сејав. А сега ми е многуу досадна, ич не ми е интересна . и помина модата