Aуууууу не.. Не играм А и никогаш не сум ја играла... Еве да ве насмеам малку феминки Баба на умирање му рекла на внучето: - Сакам да ти ја оставам мојата фарма. Тоа вклучува ниви, вила, трактор, друга опрема и 22 398 750 долари. Внукот гледајќи се себе си богат вели: - О, бабо! Колку си добра! Јас дури и не знаев дека имаш фарма... Каде е? Со последниот здив бабата прошепнала: …на Facebook…
Eгзактаменте, сега во мода се Симс, 80% од пријателчињата мои виртуелни ја играат (и јас спаѓам во таа група, за жал)
Порано се утепував, не смао фарма 10 други игри на фб. МИ тепаше некои 5-6 саати на фб само за игри Loca
Ја играв но веќе не,потоа заглавив на пет соцајати(незнам како се вика(чита) )) и потоа и нејзе и помина рокот па сега заглавив на симсов,но нешто и он нејзе се ладам,па уше малки и ФБ ќе си деактивирам и мир во куќа
колку само непотребно време потрошив на тоа пред 2 години...жалам за истото-сигурно ке го искористев порационално беќе ни фарма уклучувам ни ништо..
Како да не фарма ќе играм,има време кога да копам на нивата и да садам домати,пиперки...Немам ја отворено играта а не пак да ја играм...
ја играв и опсесија ми беше но повее не ја играм многу стана досадна а и за џабе сум губела време играјќи ја моментално играм други игри