Желчево е врв Таткото го отфрла желчето, има сензори, магнетче на опашот и го вози малото, со топчето на малото желче го контролираш големото
Големото желче на грб носи мало желче. Интерактовно е. Таткото збори, пее песни, играат жмурка малото желче на грбот има топче и ко ќе го стиснеш го контролираш движењето на големото. Ко ќе го допреш малото на опашот, големото го "вози" ептен е интересно Го купив да свети и пее, ама излезе топ Киддо 1500 денари Ете го
Нашата омилена играчка. https://www.amazon.com/Fisher-Price-Laugh-Learn-First-Words/dp/B01N32O251 тука има видео, многу е интересна, штета што нема на македонски јазик овакви едукативни играчки. Ф Фала, ќе го нарачам
Со вакви интеракривни и музички играчиња мојава почна да се игра кога беше околу 2 години, претходно ја интересираа само глупости, тањири, лажици, штипки и легени...
Не ни очекувам да си игра сама. Играчката е 6+. Следи движење, сијалички, музика, лазење.. секоја возраст со своето.
Друго ми беше муабетот... Сега само ќе ја гледа, а ќе ѝ биде интересна покасно од возраста што ја пишува на кутиите. Важно чувај ѝ ги сите играчки, посебно ваквите
Ај добро, небитно, ќе видиш понатаму Секое дете различно е, ама мене генерален впечаток ми е дека бројките на кутиите не им се погодени
Интересот е различен на различна возраст и различно влијае на менталниот развој. Сега гледа и фаќа, утре ќе пее и игра.