Фала. Сторибокс се затворени моментално. Ќе проверам тополино. Ако се сетите на некои други пишете ми
Аиии зошто? Имав план за играчки од таму да земам за нова година, а гледам страната во изработка, но не знаев дека и не работат...
Ќе проверам во понеделник штандот во рамстор дали работи ако сакаш. Може само страната не работи, јас така ја разбирам пораката, зошто има многу играчки што ги имаа таму а на веб страната ги немаше.
Нешто се има десено. Итен случај некој. Јас дури и на тел ги побарав. Имам нарачка од пред една недела, ја нема. А секогаш се ажурни. И јас стално нарачувам и имам сега за нарачување поклони и баш се изневирав коа видов. Ми рекоа дека од следна недела најверојатно ќе функционираат. Бев на штандот во сити мол, не работеше. Ај баш ќе кажете за во рамстор. Обично онлајн нарачките од таму ги испраќаат.
Ќе шетнеме и ние секако, но види ако те носи патот. Синко со желба за некоја магнетна табла е, која ја има само таму @AlicaInWonderland ајде може па до нова година ќе се вратат со работа.. Ако не ќе бараме замена некоја соодветна. Табла со некои кругови сребрени, стапчиња зелени, па со нешто проѕирно (ја видел на едно место) и дури си ја смени новогодишната желба за таа табла
@mariz Па еве ми рекоа на тел као следна недела ќе се средат и ќе ми ја пуштат нарачката. Баш онака звучеа хаосно. Се надевам од следната ќе бидат онлајн. Ама играчкава од hape што ја барам за мојов, новогодишната жебла ја немаа секако они на залиха па затоа барам сеа кај има
@Ano работи во Ситимол, само Online страната не им работи. Сега пред 1ч бев, си најдов тоа што ми требаше
Јас не сум од скопје, пред некој ден коа бев немаше. Ту штета за малку не сум ги фатила. да не ги праша нешто за онлајн кога ќе се вратат?
Неее.. Дека јас па се директ одам дека сум од Скопје. Онлајн само разгледувам Можно е да одам утре пак до таму, ќе прашам
Ako sakate da mi pomognete od iskustvo koj vozovi se podobri drveni od hape ili Thomas Fisher price za dve i pol god devojce, ili predlozete dobar voz, fala mnogu
Работат во Сити Мол и Рамстор. Преполни се со играчки. . Само веб страната не им работи. @a.n.i види во Икона или во Сторибокс. И на двете места има различни фигури.