Дрвена секако, и ќе ти речев истото што и @An-na, во Лидл има солидни кујни https://www.lidl.rs/p/decija-igrack...39?pageId=10033639&tabCode=Current_Sales_Week а има и во грчкиот Лидл, цената е тука некаде, околу 70 евра. Кај нас претеруваат со цени.
Пукнав од мака што вчера не ја зедов а бев.Брзав да стигнам на други локации и као ке се вратам…и не се вратив.Мн убава беше .
Во коj лидл, Врање? Да видам да успеам да го убедам сопругот да оди да купи, штета малава ми нема пасош, ќе летнев јас да ја земам.
Минатиот викенд ја немаше маж ми беше во Врање,па и земал како пазар/маркет едно со тезги,ама ќе и земам и кујна ,многу сака да си игра на тие дрвените посебно,инаку пластична имаме една од дада и.
Може да ги немаат моментално, па да добијат. А, често се случува да ги немаат изложено во маркетот т.е да им се потрошени, а да имаат во магацин. Затоа е најдобро да се праша
Ја имаше кујната средина на ноември, успеавме овој пат да ја земеме, инаку ја има на 4-5 месеци. Во Србија е 8000 динари, топ е кујната стварно. Следете на фб на Лидл Србија.
Апдејт, ја има кујната и други интересни играчки. Спојлер Неколку слики не ми се прикачија, разгледајте го каталогот. Дрвените шини се топ поклон за машки деца, мојот секој ден ги реди.
Шизнав по играчките, готово. Во грчкиот Лидл пиклеров триаголник за 65€ Ама не знам да се снајдам да го најдам цел каталог и да видам дали има и други ситни играчки. Го видов пиклерот, кујната, пазарче, дрвената куќичка.
Видете на реклама5 или пазар3, често препродаваат вакви играчки, прилично зачувани, а не се изгор скапи како кај нас.
Пиклеровиот јас го видов во Лерин во Лидл уште пред 2 месеци, и уште ми е мака што не го купив преефтин е во однос колку ги продаваат кај нас...а имаше и уште една играчка нешто како пиклеров ама се додаваше една даска и стануваше како лизгалка таа беше 89 евра, пак поефтино од било што кај нас
Го купивме пиклеровиот. Многу ја сакав и таа даската (ја имаше), ама немаме веќе место. Инаку таа од едната страна има како држачи за да се качува дете по неа, а ако се заврти од другата страна можи да се користи како лизгалка. Ептен јака ствар е.
Оф...многу ми е криво што не му го зедов пиклеровиот...мојов освен количиња ништо друго не го интересира, ни боење, ни цртање, сега во последно време сложувалки сака, ама 90 посто од времето е со количиња, веќе цела дневна ми е окупирана од нив а сака да се пентери, мислам дека ќе го интересираше пиклеровиот...ама тоа е, ум за друг пат
Јас за малото го земав (кога ќе потпркни), иако знам дека големиот ќе му го окупира. Ако ве носи патот до Лерин, мм во саботата беше, рече дека останале уште 3-4 пиклерови, сигурно не се купени.