1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Играчки

Дискусија во 'Дете' започната од viku, 3 декември 2010.

1. Mucika

Mucika Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    3.112
    Допаѓања:
    5.001
    И ние сме во слична ситуација годинава решив да и купувам повеќе сложувалки, друштвени игри и лего. Од друштвените игри и што е достапно кај нас овие ми изгледаа поинтересни со подобри ривјуа, првите ги нарачав ама не сум ги земала, а третото во следна прилика. Сложувалки има доста итнересени во стори бокс.
    [​IMG][​IMG]

На joy1, Elence93 и azelea им се допаѓа ова.
  2. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.746
    Допаѓања:
    16.552
    Оваа првата dobble ја имаме ,ја играт дома со сестра и сите четворица заедно знаеме да ја играме,добра е за координација око-рака ,памтење.Инаку ќерка ми е скоро 5 години ама од 4 ја игра,на почеток малку и беше потешко ама после влезе во шема

На Mucika му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Mucika

Mucika Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    3.112
    Допаѓања:
    5.001
    Да, на нејзе вика 6+, ама јас како што гледав не е пре комплицирано и за помали. Мојата, а верувам и сите деца на таа возраст, баш имаат таков натпреварувачки дух, се сака да е прва, па мислам дека за брзо ќе почне да ги регистрира сликичкиве пред нас и ќе не „тепа“ :D.

На Elence93 и azelea им се допаѓа ова.
  4. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.746
    Допаѓања:
    16.552
    Ехее бидете спремни на тоа,:lol: нас ќе не потепа по дома кога ја играме :D,се она да е прва,па и ќеркава поголема 11 години има се нервира со неа ,не играла ферски :D.Па и уно карти ги научивме и само вика уно,уно и кога има врска и кога нема :rofl:

На Mucika и Elence93 им се допаѓа ова.