И така е глупа серијата па и крајот уште по глупав го направиле. Spoiler Асије на крај ќе почине, оваа жената на Џемал ќе пука во неа.
Spoiler Не се чудам од сам почеток да знаеше која е. Иако не гледам неделава, но сомнителна ми е од почеток. Без логика е секако серијава. Ги оставил, таа пак со него ќе се мажи, оф мори мајко.
Па и оној Махир воопшто не му беше сомнителна веднаш ја прифати, не знам дали ја праша кои и е бил сопруг. Како што велиш нема некоја логика серијава. Ни главната глумица не ја погодиле ниту пак и овој Џемал, не ми се некој пар, немаат хемија воопшто.
Не разбрав баш Махир и Раџи се браќа, а онаа жена му на Раџи, јас си ја памтам ко Мукадес од онаа серијана Судбината на Фатмаѓул, свекорот си го вика тато? Или сум грешка. И онаа Халин им е сестра?
Да, така е како што си сфатила. Свекор и е тој, жена му е на Раџи. Тие се полубраќа, Хелин им е сестра.
Нергис е ко тригодишно дете. Доби помош, а се понаша кретенски. И глупо направено, тинејџерка да не може да разбере дека татко ѝ не може туку така да ги остави другите.
Не се сеќавам, зошто му ги даде? А нели беше тој комшијата на тој што беше прободен со нож, преживеа ли тој?