Епа ете, тие како мене што за серии имаат меморија на златна рипка, ќе се обратат кај тебе и кај @WildMk и problem solved. Јас памтам само онака, некои главни збиднувања. А врски роднински или љубовни, па куќи, вакво-такво, ништо не памтам. Само ликови, имиња слабо. Порадо ќе гуглам, ама нема да ги гледам пак сцените кога Калиси го ждеркаше тоа срцето од коњ. И ред други, оваа прва ми падна на ум. Шала на страна, навистина е култна серија, но не ми е од тие од кои без размислување би пуштила некоја епизода за да ја гледам пак. А и редно е да заврши, да ја памтиме по арно, а не по „убава, но развлечена во 112 сезони“. Тоа гледањето по повеќе пати. ми се чини ми успева само кај лесни комедиички како Вил и Грејс или Френдс. Ама и нив самоиницијативно не би ги пуштила, туку ако ми дојдат успат на ТВ. Премногу интересни серии, прекраток животов за да ги изгледаш сите.
Јас престанав да ја гледам многу одамна, заради склоп на околности. И никогаш нити продолжив нити и се вратив. Ми се допаѓаше, ама го немам тоа време да се сконцентрирам на серија која е толку долга, ниту мислам дека вреди. Книгите не ми се читани, ама на листа се. Нив ќе ги прочитам некогаш. Серијата најверојатно нема никогаш да ја изгледам. Време на binge watching по сезона-две дневно ми беше факултет, сега веќе јок.
Серијава ми се одмили у моментот кога расцепка една книга на две сезони и максимално ја утупе фабулата (4-5 сезона мислам дека беше) и оттогаш не успеа да се искупи кај мене. Последнава сезона беше целосна спротивност - премногу акција, премногу настани набутани во малку епизоди, премногу предвидлива приказна - се гледаше дека не е правена според книгите и дека сценаристите исполнувале желби на гледачите. Мислам дека сите поупатени веќе знаат како ќе заврши и сега сите само го чекаме крајот. Да ја прегледувам одново не ми паѓа на памет, златен youtube и луѓе кои прават recap видеа пред секоја сезона.
Абе за вкусови не се расправа! Шо ви е вас? Плус, сега планирам Приказна за робинката да ја свртам од ново.
Ја почнав и се откажав. Ми ја препорачаа сто пати, добра била, ваква била... Искрено, лично мене не ми се допадна. Многу е долга и многу натрупена е на епизода. Застанав на 5еп од 1 сезона. Не планирам да ја продолжувам.
На 14 април, ајде веќе нека почне, ги прегледав сите стари епизоди овие денови. Почнав од првата епизода прва сезона, морав да се потсетувам.
Во недела конечно почнува 8ма сезона! Толку блиску, а толку далеку . Уствари за мене понеделник, зошто ми го исклучија HBO, красно си ги гледав на тв .
На piratebay ги симнував ама не можам да ја најдам сега,може ја тргнале Да се едитирам,еве тука ги има сезоните https://rarbg.to/index70.php
Ајааа. Чим Џокац се бави со илегала (пиратерија) мора да е ебачки добра сезонава. @lovestoneddd и ти си сомнителна, мадафака. Проследете линкови бе..