Полесно до неа ќе стиснам него до плеј копчето лавстоундче Јадам трици уживај,полако ме хвата мала еуфорија
И редит е еуфоричен. Ај и тука да си гласаме, кој сакате да застани на тронот на крај? Лично, мислам дека никој нема да застани, ама тука свиткав колено. Свиткав колено зошто до негде почна да ме бендисва Денерис како лидер, плус има змејови. Џон ми е смотко, Тирион е срце ама мислам дека ќе има тешкотии. Ок. Сега видов дека го има the night king ... Оти реално ... под никој нема да застани на тронот, мислам дека ќе победат night king and the wights.
На тронот дефинитивно го сакам Џон Сноу, само некако предобро е за да е истинито, али ке видиме. Мислам дека би требало да има и шокирачки, но истовремено и крај кој ке ја задоволи публиката. Сепак гледаме 8 сезони, тоа се повеќе од 8 години и на крај да испадне нешто глупо нема да има смисла целата серија, разочарувачки ке е. Како на пример Најт кинг да остане на престолот...Што знам . Како сега немам HBO, пу!
https://www0.solarmovies.co/movie/game-of-thrones-season-8-28432/1504048-14/watching.html Најновата епизода во HD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! навали фемински народе