Знам, имам и јас HBO ама барем според мене не вреди, доста серии и филмови ги нема, па не знам колку се исплаќа некој да плаќа само за ГОТ. Затоа и предложив да си ги гледа онлајн на друга страна. Не знам дали има посебна тема за HBO баш ме интересира како сте задоволни. Јас од неодамна го имам и некако се разочарав, мислев дека многу поголем избор на серии ќе има.
Па не би се сложила баш. По нешто има да и супер е што можи да се прати еве на пример ГОТ. Ама доста серии кои ги гледам ги нема. Modern family на пример ја има до 10та епизода од последната сезона а излезени се 17 епизоди. Grey's Anatomy воопшто ја нема. Тие се едни од најгледаните серии. И се извинувам за оф топик ама не најдов ваква тема, се надевам е во ред.
Се е до вкусот, јас гледам еден куп интересни (Game of Thrones, Dexter, Big Little Lies, Six Feet Under, Folklore,Trust, Brittania,Knightfall, Castle Rock итн) Отидовме off topic, aма веројатно навистина е потребна тема за понудата по нашиве оператори.
Не може да се бори жив покрај мртов.... Патем Бриен ќе загине во 3та епизода, исто и дечкото на Мисандреи.
Најт Кинг не е мртов. Не знам дали ја имаш гледано неговата преобразба. Тој е жив преобразен. Војската негова е мртва.
Ама ХБО дава само она што самите емитуваат на каналите, тоа има и во видеотеката и на ХБО го. Не може да ја даваат Греј'с анатоми, кога таа серија воопшто не е емитувана на ХБО. Сериите што ги даваат се главно нивна продукција. Модерн Фемили не знам зошто не ги даваат, ама доста серии и филмови имаат. Има навистина многу избор.