Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Игра на тронови (Game of Thrones) [2011]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Yipman2, 22 април 2011.

1. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Добра ти е идејава Кат. Но, каде да ги купам? И дали мислиш дека би можела да се водедам во ситуација да следната сезона не ми се допадне, токму поради тоа што ќе ми се расипе впечатокот со оглед на тоа дека ќе знам што да очекувам? Тебе како ти беше?

2. Kaetana

Kaetana Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2011
    Пораки:
    2.922
    Допаѓања:
    14.607

Ги има во Икона во сити мол.

Иначе, не знам ни јас што да очекувам за се, затоа што се делат од сториите во книгите. И за мене имаше некои "спојлери" со дешавкиве што ги видов сезонава. Во секој случај, какви и да се, јас никогаш нема да се откажам да ги гледам..

Четврта и петта сезона ги гледав а при тоа знаев во главно што ќе биде. Екстаза ми беше да видам работи на екран и да ги споредам со мојата фантазија. Пример, the Viper vs. the Mountain, беше така добро доловено, што кога ја гледав епизодата, знаев што ќе биде, ама пак бев таква наежена и на штрек, и толку емотивна што рикав...

На Lady Phoenix и Valerin им се допаѓа ова.
  3. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Ех уште вистинска да беше веста дека во Македонија доаѓаат....убаво ќе беше не викам не :)
    Не поверувавте ваљда во тоа.

4. Водолија

Водолија Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2015
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    106
    Znae li nekoj koga ke izleze 6 ta sezona i dali se snima

5. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Следната година во април ќе излезе, исто како и сите сезони што излагаат.
    Инаку уште не се почнати со снимање, сега летово ќе почнат може за месец дена :)

6. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

Компилација трет дел .

На Mishela, Lolipop23, Kaetana и 3 други им се допаѓа ова.
  7. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    На овие ако не се изнасмееш, нема на што:

На Someonespecial, Lella, Marossa и 6 други им се допаѓа ова.
  8. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Ги изгледав сите 5 сезони во две недели, вчера последната епизода и така дур уште ми е тазе да си пишам еден така подугачок пост
    За Џон Снежниот, срце ми се искина кога го избодеа на таков педерски начин, бар да си умреше во борба со вајт вокерите поштено...Има теории дека ќе се врати, оваа вештицава дека ќе го оживее или Брен со тие од шумата, сигурно има некоја приказна позади него, не е разјаснето неговото потекло дали е стварно бастард или е пола Таргеријан од сестрата на Нед и Регар, не може да го скинат туку така.Брен и Рикон нигде не ги дадоа, освен кога враната му рече на Брен дека ќе може да лета сега наместо да оди.
    Санса и Риик сигурно се живи у 3 метра снег рипнаа ама Ремзи пак ќе ги упеца сигурно и ќе ги мачи.Од Санса по глуп лик нема како жива остана до сега не знам, освен ако Бријен не ја видела свеќата и да ги спаси.Станис не верувам дека е мртов, ама Мелисандре дека утна со ќерка му, утна се си мислам дека нејзината жртва ќе го спаси Џони, и дека ради тоа оваа се врати ради тоа во Кесл Блек.
    Калисиво многу глуп лик стана, 4 сезони го тупи у 3 града досега со 3 змеја требаше да го освои КингЛандинг више, па и последнава епизода во ливада ја оставија со Дотраките, пак некој говор мотивационен ќе држи, сигурно ќе дојдат овие со неа во војна.Џора више ептен у френдозоне дај нека се спанџаат и онака ќе умре овој кај и да е.
    Серсеи пак се спаси ама убаво и го направија тој срам во следна сезона ќе му ебе матер на цел град со тој франкештајот.Жал ми падна за Мирсела, не верувам дека ќе ја спасат, сигурно и Томен умрел ама не го прикажуваат уште.Арја не верувам да е мртва, слепа евентуално ама со тие фаците кој знае што ќе и се здеси.
    На крај краева ако сите од последнава епизода се умрени останаа Серсеи, Џејми, Калисито, Арја, Тирион, Варис, Белиш и вештицата нема смисла само со нив да се тера серија.

На Marossa му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.308
    На Yipman2 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.110
  11. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.014
    Допаѓања:
    81.351
    Ја завршив сезоната конечно, не знам ниту дали да пишувам во спојлери, се` сте напишале веќе, ама речиси сум сигурна дека нештата кои ги напиша @Yipman2 ќе се случат и тоа сигурно.

Мелисандре ми е омилена од негативците - ако можам така да ја наречам. Уште кога се појави и замеша прсти, знаев дека е посебна.
    Да видиме што ќе понуди следната сезона, стискам палци и се надевам дека ќе дадат одговор на сето она кое го оставија да лебди во воздух до следниот април. (fingers)

На Lady Phoenix му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

На Lady Phoenix му/ѝ се допаѓа ова.
  13. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    @Yipman2 што мислиш дека ќе се случи со Денерис и овие што ја кружеа?
    Една теорија читав (нема везе со ова прашањево туку општо Денерис и Џон)
    Џон ќе се борел против Денерис, со тоа што ќе бил на страната на Вајт Вокерс и ќе имал негов змеј, ќе ја ректнел и така ќе завршела серијата. Што знам од сите на оваа најмалку и верувам ама па со оглед на тоа дека е ГОТ не би ме чудело и ова да се случи.

14. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Сигурно ќе се омажи за новиот Кал или како и да се викаат тие главните на Dothraki , и после со змејовите и еден куп војски ќе иде да се тепа со шетачите и ќе дознае дека Џон Сноу и е брат и заедно ќе седнат на тронот и ќе владеат со цел свет.

Тоа е мојата теорија :D

а други теории има милион , така да ќе чекаме да видиме која ќе се оствари следната сезона....

На Marossa, Lady Phoenix и x.Daisy.x им се допаѓа ова.
  15. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
  16. male

male Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    174
    Не сум ја гледала серијава. Поточно не сум филмоман, но знам да загледам некое добро филмче. Во целава оваа збрка, згода и незгода во врска со последната епизода ми се чини минатиот месец, сфатив дека сите зборуваат за серијава. Еве дојде време и да почнам да ја гледам, Арно ама, уште првата епизода, уште првите 10 минути имаше сцени кои јас не ги обожавам... ;( цел филм ли е со такви убиства, колења и слично? Да знам дали да се откажам уште пред почеток ако е така, не планирам да не можам да спијам со денови после тоа :( (таква сум јас, после се тоа ќе ми се причинува во околината) :D

17. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Да, така е, и полошо има некогаш.

На male, Elena69221 и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  18. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Па првите 2 сезони се крв ,кавги и цицки , 3 и 4 сезона се убивања , мачења , прскање на глави и цицки , и 5та сезона е лабаво.

На blackwave, mims-89, male и 3 други им се допаѓа ова.
  19. male

male Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    174
    Изгледав три епизоди од првата сезона, ќе видам до кај ќе терам :) Сега за сега е добро, се издржува ( со исклучок на првите 10 минути :D )

20. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.308
    На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.