Аа лани ептен добро им беше со 4 епизоди кога стартуваа наеднаш по грешка ајде нека почне веќе, едвај чекам.
ќе одите ли на групното гледање? Мака ми е што јас нема. Ќе чекам пиратерија. Јух! И јас се надевам ќе истечат повеќе епизоди.. не ми се чека..една па друга. у мозок го љубам!
Кино Фросина, утре само, беше со претходна резервација.. а, не ми текнува од кога е отворена групавадоста време,мислам. Имаше и претходно,дечки што организираа вакви групни гледања но..пиши таму,распрашај,ако си за. Јас у тек сум оти имам колега забеган по Троновиве,ептем, па од него дознавам чат-пат.
Ухх како ли ќе се изолирам од спојлери додека начекам HD снимка утре... Обично рандом страни на фб што си ги лајкнал у 2009та и што немаат благе везе со серии/филмови секогаш зафркнуваат работа.
Се надевам дека пиратеријата ќе биде брза па накај 12 вечер ќе ја гледаме online првата епизода .. квалитетот не ми е битен.. сакам да ја гледам уште денес
Де бе толку не можите да почекате до утре кога ќе излезе убава снимка? А јас пак се надевам дека нема ко лани да пуштат 4 епизоди одеднаш, пошто тоално се се уништи така По една е работата да даваат, една ама вредна, и да има што да чекаш...а инаку тогаш одеднаш излегоа и после 1 месец чекавме за 5та Песнава премногу ме потсетува на the red wedding...и срцињата се за песната и изведбата, а не за то што се случило...
Си реков да си пробам среќа,секако планирав некое филмче да си пуштам пред спиење,па затоа И јас се надевам дека нема да испаднат 4 наеднаш,грдо беше,се уништи чувството.
Еј, ама најтрагедија ми е што не се само шкљ портали кои пишуваат или портали/списанија/весници поврзани со таква тематика - филм, него и весници ко, кој беше за прошлите епизоди.. The Gordian мислам..со наслови и поднаслови се истрчуваа во кои имаше доволно инфо да ти се одмили и гледање и се потоа а, намерно а видам во feed на фб нешто поврзано,само скролам..ама,е.
Аааа интересна ми се виде првата, едвај ја чекам другата епизода сега. Ај гледајте сите па да коментираме заедно. Spoiler мислам оти Малисандре ќе биде хитот оваа сезона
Ја изгледав првата епизода од новата сезона, не знам зошто, ама очекував побомбастичен почеток. Повеќе беше онака лабаво продолжение на последната епизода од претходната сезона.