Spoiler "I want to make babies with her. Great little monsters, they'll conquer the world." Или така нешто Умрев од смеа. Туку, си помислив отиде гревотица човек, без да ја оплоди Бриен. Што живот ќе беше ова(?!), се издепресирав за секунда. Предобри моменти, пре..заникаде ми се чинеа како беа прикажани. Особено онаа кога им се џитнаа на зомбињана. Безврска Оној па, кај се залета со камењата, аман Комедии. Моментот кога се појавија змејовите...го спаси сето. Ех, сега и Вокерите ќе си летаат змејче. Што потреба од целава оваа шарада,аман.
Уште ова морав Искрено немам врска што би можело да се случува во 8та сезона, чекам спојлери. Spoiler Единствено знам дека Џон сигурно ке дознае кој е, дека е Таргеријан и Старк. Сега одкако вокерсите имаат змеј немам замисла како би можеле да ги победат. Ке се случи некое чудо, нешто што ке не изненади. Инаку вака како што стојат работите ни целата војска на светот неможе против змејот вокер. Веке ми е досаден Литлфингер нека го решат веке еднаш, по иритантен ми е и од Санса. На тронот би сакала да ги видам Џон и Денерис, ама некако ми е ту гуд ту би тру. За седма епизода веке знам што ке се случи се изначитав спојлери.
Не издржав и јас, што да се прави, насекаде спојлери, вака барем ќе ја изгледам нема да ми е мака Spoiler: S07E06 Гледам сите се сте кажале и импресии и нелогичности. @Yipman2 Цар си стварно, се пресмеав "Dany" прати си го змејот на Најт Кинг и крај прича, што комплицираат толку. Ама колку неприродно ми беше надимаков од страна на Џон, ко да се знаат нешто сто години, не и стои, не не Инаку имав надеж дека скриптите што ги објавија не се тие вистинските пошто изгледав и исчитав многу ама по епизодава, баш така испадна. Штета. И си помислив ќе умре оној дивиот, греота немаше да го видиме со Бриен И малку за Санса... Мојата неподносливост спрема неа одамна е дефинирана, ми се допаѓа како Арија и плеска се во лице. Само што малку Арија делува психопатски, не знам дали е до мене. Многу брзо заврши сезонава, и некако поради се што читав, како изненадувањата да ги нема. И никој од главните не умре, тоа треба да се смени
Spoiler: Твитови за шеста Едит: Сега ми текна дека The Hound најверојатно оди со нив во King's Landing, што значи Clegane reunion. Get hype!!!
Изгледа мрсничка следната епизода , сите карактери од прва сезона што преживеале ќе се соберат на купче... се надевам во што поскоро време ќе биде украдена Новото лого на Targaryen
Сериозно!? Факинг зомби мечката чинела толку многу, а се појави во две минути. Не ми е јасно како мислеле дека гледачите повеќе би сакале да гледаат зомби мечка отколку Гоуст?
Мислам дека Дејвид Бениоф и Ди Би Вајс сакале да видат зомби-мечка, и тоа многу. Не верувам дека гледачите им биле на ум кога ја снимале сценава.
Е значи у живот два пати само имам пуштено солза на филм, и двата пати за змеј беше. Spoiler I don't care for people. Не можам со смртта да му се помирам. Бедови на душата у 3саат сабајле.