Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Игра на тронови (Game of Thrones) [2011]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Yipman2, 22 април 2011.

1. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Сега не можете до недела да издржите, а после за следната сезона цели 2 години ќе чекаме.

Не брзајте... Уживајте во деновиве што знаете дека за брзо ќе гледаме 8)
    Плус што дека ако ја изгледате 3-4 дена порано? |(

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    6.005
    Она кога сите ја чекаат 7ма епизоца од 7ма сезона, а јас веќе ги прочитав скриптите од 8ма 8):rofl:
    Seriously now, дали уште некој се зафркна и ги прочита ликнатите скрипти за 8ма сезона ?!
    Значи ако се стварно тие ќе се мрднам !!!
    Цела серија и сите теории можат да идат у пм оти нема ништо логично :tmi:

На theowndemon, Yipman2 и 1209 им се допаѓа ова.
  3. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.599
    Допаѓања:
    43.158
    Јас ги читнав и ако првата епизода биде како во скриптата се откажувам од гледање на последна сезона оти ќе биде some serious shit. Ама се сомневам дека е точно, со оглед на тоа дека уште не се знае ниту кога ќе е новата сезона па не верувам дека има и скрипта дури.

На theowndemon, sweet-cherry, Yipman2 и 3 други им се допаѓа ова.
  4. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
    Дали вреди од почеток да се почне да се гледа серијава? Или само најновата сезона е толку добра?

5. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.014
    Допаѓања:
    81.351
    Ако ја гледаш само најновата, верувај ќе ти треба малку време за да си споиш што, како и зошто. :D
    Вреди да се почне од почеток, првите сезони се одлични.

На buba4e89, Bender Rodriguez, theowndemon и 7 други им се допаѓа ова.
  6. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
    Ја завршив една серија што ја гледав, и сега барам нова опседнатост. :D Читам доста позитивни коментари па се мислам дали да ја почнам од почеток.

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.121
    Јас мислам дека нема да се ликне финалето. Еве зошто:
    At this point не ми се верува дека хакери ликнуваат, сигурна сум дека HBO има замешано прсти некако, за PR најверојатно. Па нема смисла да го ликнат и финалето од оваа причина. За што ќе ги заинтересираат фановите и обичните невини души кои не гледаат, а се гушат со вакви breaking news? За осмата сезона што ќе излезе по 48 години? :D
    Најверојано за да срушат рекорд со гледаноста на финалето, што значи нема да си дозволат ликнување овојпат, не оди во прилог на никој. :)

А и не сфаќам зошто сите сакаат толку итно да го изгледаат, никаде нема да избега. :D Да не спомнуваме дека шансите да се спојлерисаш се огромни за сите, со оглед на тоа што е финале и сигурно ќе има нешто бум-бадабум. :D Patience, my friends...

На Giovanna, theowndemon, sweet-cherry и 5 други им се допаѓа ова.
  8. Cucueta

Cucueta Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2017
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    79
    Можи да ми пратиш линк?

9. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Тие што прашувате што е итноста да се гледа нова епизода , сега ќе ви кажам за мене.
    Јас сум чоек што гледа сезона во 1 ден и кога ќе почнам не знам да се сопрам. Мене некој да ми ја сервира епизодата предвреме многу јасно дека ќе ја гледам, и тоа не само заради спојлери, туку од љубопитност :D
    А две години се вечност и тортура, немојте да мислите лесно е, ама сепак се наоѓа занимација :D

На buba4e89, x.Daisy.x, Giovanna и 13 други им се допаѓа ова.
  10. moon1

moon1 Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2015
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    2.632
    Screenshot_2017-08-23-13-03-38-880_com.instagram.android.png Некои од коњ на магаре, а некој од коњ на змеј :lol: живот...

На Someonespecial, buba4e89, Victorian и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Јас проблемот со крадење на новата епизода постапувам исто како и со колачите во фрижидерот.
    Ќе отворам фрижидер , ако има убави и сочни колачи внатре , иако знам дека ќе си го расипам ручекот , ќе ги зграбам и изедам.
    Така и со серијата , ќе отворам Замунда , ако видам убав и сочен Leaked 07.07 Version ,иако знам дека ќе ми го расипе изненадувањето во недела/пон. ќе ја зграбам и изгледам...

:D:sun:

На Someonespecial, x.Daisy.x, Giovanna и 14 други им се допаѓа ова.
  12. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    FB_IMG_1503517253978.jpg

На Someonespecial, buba4e89, Giovanna и 14 други им се допаѓа ова.
  13. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.121
  14. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.110
    Лелелелелеле.
    Изгледав одеднаш неколку епизоди.
    Сезонава ми е врв. Конечно долгоочекувани средби, толку време се спремаа низ изминатите сезони.
    Ноќниот крал ми е најнајнајомразен негативец во вечни векови амин.
    Зошто змејот, зошто?
    Инаку, ништо немам читано, никакви спојлери, никакви теории, се изненадив прилично. Иако не требаше, ама од пуста желба...
    Плаво окце, ах...
    Само овие во Зимоврел ептен досадни ми беа, Санса се изгуби со доаѓањето на Арја, пак е она девојче, несигурно, лесно за манипулирање...
    Две години после ќе пекаме по серијава. Две. Не е фер.

На Someonespecial, buba4e89, Kitten и 11 други им се допаѓа ова.
  15. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    Ако се чека две години за нова сезона може и склероза да не фати до тогаш па да заборавиме што сме гледале (facepalm)

На Yipman2, zhap4e, DzingrlakaDzikica и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
  17. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.789
    Допаѓања:
    169.728
    Ако се решиш да гледаш нешто - гледај од почеток. Не само оваа серија, туку и други. И другите сезони додаваат на приказната, никогаш не е само последната. Крај краева каква е таа опседнатост, ако не гледаш од почеток:?:. :lol: Јас лично, топло ти ја препорачувам серијава, вака или така омилена ми е.

Туку некој скрипти да ми дај линк за осма сезона? :tmi: За седма ги немав прочитано зошто неќев сигурно да знам што се случува, безразлика што сите можни теории ги прочитав. За осма искрено, се сомневам дека имаат финална верзија на скрипта, можеби горе- долу знаат што се работи и до некаде е изработена, ама дека е финализирана и спремна за ликнување - не. И затоа сакам да ја прочитам.
    За предвреме гледање на ликната епизода, не ми менува ама ако е ликната ќе ја гледам. Е штом е ликната тогаш повеќе време до следната епизода. Е тоа е мачно. Штом шеста беше ликната, иди повеќе дена чекање до финалето. Додуша шеста ја гледав едино зошто имаше добра снимка. Претходниот пат, од четврта мислам беше линката, не ја гледав ради снимката. Колку и да сакав да ја гледам епизодата, серијава ми е толку важна што не можев да си дозволам да ја гледам неквалитетно. Крај краева, на пиратски живот, дали четири дена порано или четири дена покасно - не менува. Пак пајратбеј ќе ми ја овозможи. (y)

18. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
    Да, да од почеток нормално. Јас само мислев дали последната е толку добра а другите да се така-така па да не вреди да ја почнувам цела. Фала ви :)

19. Aneta97

Aneta97 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    13
    Споилер! :

Дали вреди да продолжам да гледам после сите овие нелогични "дупки" во серијата со патувањата и со др. нелогични работи? Да не збориме за инцестов со Џон и Денерис, целата серија сега ќе се сведе на нив двајца како пар со, во иднина, дете. Ептен од еднаш ми дојде врскава и лошо е изглумена згора на тоа шо е cringe incest. Или ова е само до мене ?

20. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    The one true king:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

:hug::hug::hug::hug:

На theowndemon, Lolipop23, M.laDy и 2 други им се допаѓа ова.