Нејзиното височество Piano Tiles 2. Играва е презаразна. Се навлеков тотално, секаде одам со телефонот сега, нон стоп тапкам со прстите и си ги потпевнувам мелодиите потсвесно. Пробајте ја, ќе зажалите Се шегувам, пробајте ја навистина е интересна, дури и CandyCrush ја занемарив покрај играва. Ја има на GooglePlay.
Ги имaм инстaлирaнo Subway Surfers, Deal or No Deal и Slotomania, слoт мaшини е. Нaјмнoгу Slotomania јa игрaм.
Ја играм Piano tales 2, и еве веќе 2 недели не можам да освојам три ѕвезди на 28 ниво.. и така, многу се нервирам
Се вратив на Color Switch. Едно време немаше modes, и одма ми здосади, ама сега интересна ми е. Најдобар резултат ми е 21 мислам. Добра е и QuizUp, таа ме држеше долго време заинтересирана, ама ја избришав и неа. Piano Tiles 2 поодамна ја играв, ја превртев речиси цела, ретко каде имам помалку од три крунички. Оваа многу долго ја играв, ама мора да здосади at some point. Леле, ич немам живот со игриве. Моментално првата ја играм, ама не ми е ептен по ќеф.
Вие што имате ајфони и остали apple уреди, другар ми направи една игра што е многу заразна, а и плус ќе е фино од вас да го поддржите https://itunes.apple.com/nz/app/fringe-rise/id1099221501?mt=8