Општо кажано не сум љубител на игри. Само кога ми е здодевно знам да вклучам некоја игра на мобилниот телефон.Го користам исклучиво за тоа што е наменет,разговори и пораки.
Јас имам најмногу игри со зборови, word games. Најинтересни ми се некако и најмногу ми го задржуваат вниманието. Интересни ми беа Survival run и сличните, ама ми се здосадија брзо. Поу исто го играв, додека не почна да станува премногу захтевно.
temple run, fruit ninja, fruit ninja 2, flow free, bejeweld 2, hangman, bloomies , cut the rope еве ги тие што ги имам во моментов
Ги имам: Cut the rope Flappy Bird-ептен е заразна Pou Strumfs village Fruit Ninja Charades И во план сум да си ја симнам Doodle Jump и Doodle God мислам беше.
Луѓе може Pou да се симне од интернет за на комјутер??? И од која страна!? јас најдов неколку ама страв ми е да немаат вируси.. Кажете ми.
Pou и Flappy Bird аа да и temple run офкорс овие три се ми омилени и постојано си ги играм, имам и други симнато,ама така си стојат не ги играм мн
Ги имам многу зависна сум од нив.Интересни се.Моите омилени: 1.Pou 2.Temple run 3.Subway Surf 4.Flappy bird 5.Ninja Fruit 6.Talking Tom and Angela 7.My horse
Почна да ме зеза Temple run 2, вчера не сакаше да ми се пушти и ја избришав. Ми останаа Candy crush & Minion rush. Вторава ја обожавам, мињониве ми се хит.
Само погледнете и ги очиве на Ангела. Сликиве се од интеренет ама и јас во живо на мојот телефон и таблет го видов она како полици, шкафови незнам шо се. Многу се исплашив и веднаш ја избришав, очигледно е некој хакер.
Diamond rush и Mingle Mangle. Не играм често, ми се случува некогаш пред спиење, кога се возам во автобус или кога чекам нешто. Побрзо да помине време.
значи сум играла многу и ниедна не ми ја фаќа око па да речам дека ми е омилена. еве дел од тие што ги имам играно: talking Angela Pou My little pony Hill drive Temple Run 2 Despicable me Temple run Danger dash или rush беше ги имав уште многуу, но не се сеќавам на имињата
Добро е што си ја избришала.Читав на интернет така преку камера те снимаат и тој човек кој ја направил таа игра ги следел децата/тие што инсталирале и ги киднапирал а по 3 дена ги вратил и децата рекле дека најубави денови од животот им биле Незнам дали е вистина
Pou (на Цвететто омилената ) Talking Angela (досадна па ја избришав) Talking Tom 2 (ја избришав исто така) My Talking Tom (многу си ја сакам и слатка мие..но за жал маченцето порасна ама сеуште ја играм 54 левел сум ) Temple Run 2 (ми стана досадна ја избришав) Subway Surfers (многу ми кочеше па ја избришав ) Flappy Chicken (се опседнав со играва )
Ја имам видено сликава.Велат дека било педофил и те прашува лични податоци.Биле киднапирани 5 малолетни деца.И кога се вратиле,на никој ништо не кажале,само кажале дека си поминале прекрасно.... P.S Незнам дали само јас приметив,ама во окото има лик од Harry Styles & Nial Horan.Зарем не,или мене така ми се причинило? xD