Ја имам само Candy Crush Saga, други игри не признавам. Ја играв и Minion Rush, ама ми досади и ја избришав. Не сакам многу игри, ми помина меракот за нив многу одамна.
Инасталирана ми се само Pou и Talking Tom Cat, а од телефонот ми се Little Big City, Shark Dash, Wonder Zoo, Uno & Friends и Kingdoms & Lords
Ја имам Temple Run,интересна е,ја играм понекогаш. Ја имав и Bubble Witch Saga,ама ја избришав,ми беше подосадна некако.
Devojki kako se vika onaa igra ili aplikacija so maceto(sto go ranis,oblakas,se grizis za nego)? Dajte mi link od kaj mozam da ja simnam! MojotMOB NE E ANGROID,AKO IMA JAVA VERZIJA
сегa зa сегa игрaм Clash of Clans aмa и тoa некaкo слaбo пoрaнo игрaв и Pou и Subway Surfers и мн други aмa сегa се ми е здoсaденo...
Еве некои мои предлози, многу интересни игри се: Make them fall Играта е за оние упорните, кои сакаат да победуваат, инаку е страшно многу нервозна. Човече паѓа надолу и наидува на боцки и вие треба да ги избегнувате. Интересно е што, имате 2 човечиња кои треба да ги одржувате во живот. Stick Hero Ова малечко срценце треба да стигне што е можно подалеку. На играта, треба со прстот да држите и така се пушта како стап. Но треба да ја погодите точната големина, зашто паѓа тоа и одново почнувате. Не е воопшто тешка, напротив е многу интересна. Smash Hit Оваа игра е со едно топче и екранот ве движи напред, Имено треба да ги кршите триаголниците и пред вас препреките и да стасате до 11 левел. Од 9ти левел станува вистински хаос. Shades Spotter Оваа игра е многу интересна и бара многу внимание. Ви се дадени многу квадратчиња со иста боја и едно од нив е за нијанса посветло. Вие треба да го пронајдете и така продолжувате понатаму на потешки левели. QuizUp Се зачленувате на играта дали со тогаш направен акаунт или со фејзбук. Играта се состои од многу теми со прашања. Можете да се натпреварувате во одговарање прашања за вашата омилена серија, омилен пејач, спорт, политика итн.
Порано играв pou сега ја деинсталирав немам меморија. Па така да не сакам да играм многу игри на телефон.