Игротека за дочек на роденден

Дискусија во 'Дете' започната од noddy, 17 август 2010.

1. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.308
    Допаѓања:
    261.190
    Јас обожавам родендени надвор. Правеше братучетката моја за детето, лето огромен среден двор...По правило секој роденден дента потоп имаше. Последно се откажа и славеа во игротека. Времето топ беше дента :)

На mariz, referentka и ♡BuBaLe♡ им се допаѓа ова.
  2. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    28.547
    @mariz ние сега во двор правевме и јас го направив малку и како игротека на отворено. Изнесов куќичка и шаторче споени со тунел и разни играчки за во двор како колички, туркалки, тротинет, точаче, лулашка, топки... На почеток беше посвежичко, ама попосле беше супер топло и пријатно.

Земав пици исечени на парчиња, готови салати (дел и дома правев), компирчиња топчиња и тие полуготови и грицки. Без многу спремање поминав овој пат и супер беше се.

На M&M, iki26, azelea и 3 други им се допаѓа ова.
  3. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.675
    Допаѓања:
    76.957
    Тоа наредна година кога ке сме опремени со повеќе играчки, таман мајка ми за овој роденден клацкалката од Џамбо ја земала... а и кога ке запознаеме повеќе дечиња. Башка апла среда роденденот, а не сакав да го менувам датумот.. нема шанса некој преку ден да ми дојде, сите се со работа која има претежно само прва смена... Инаку еееептен убава идеја е роденден во двор :)

На zuto му/ѝ се допаѓа ова.
  4. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.004
    Допаѓања:
    153.884
    Ни еден возрасен не седеше внаѕте освен јас со малава супер е дворчети нека си седат надвор. Убаво да си поминете па утре ќе честитаме официјално

На mariz му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.202
    Мајки, давајте предлози за игротеки кои имаат дворче!
    Мора да најдам некоја со отворен дел за седење за возрасните, во Magic House немаа слободни термини :(

6. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.787
    Допаѓања:
    323.721
    Дримленд Алумина има дворче со играчки.

На Kitten му/ѝ се допаѓа ова.
  7. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.004
    Допаѓања:
    153.884
    @Kitten ако си реон аеродром тиквичка кај вучко има двор. Внатре е тапа ама дворот е убав. Пчеличка к.вода преубав двор ама малку цените на пијачките солени. Мислам дека онаа балун хаус или како и да се викаше во мичурин до тоа школот има убав двор. Ако ме разбра за последнава ама ти објаснив :)

На Kitten и irena.1 им се допаѓа ова.
  8. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.931
    Допаѓања:
    36.825
    @Kitten и јас ќе ти ја предложев Тиквичка. Не те разбрав дали бараш да има детски реквизити надвор или само место за седење за возрасните? Ако е второво, тогаш мислам дека скоро сите игротеки ја нудат таа можност. Ние лани правевме во Калинка (и оваа година најверојатно) игротеката е внатре и нема реквизити надвор, меѓутоа напред имаат едно минијатурно дворче, доволно за неколку маси каде што седеа возрасните.

9. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.202
    Фала женски на препораките, веројатно ќе одберам некоја во Аеродром, да ни биде поблиску. Ние сме во Автокоманда и нашава игротека е премалецка. Ќе се јавам и во Калинка и во Тиквичка, убаво ми изгледаат вака од слики.
    @An-na поважно ми е да има место надвор за возрасните ИЛИ евентуално климатизирана да е внатре. Имам лошо искуство со неклиматизирани игротеки, а во јуни секогаш е пекол.

А Дримленд како се со цени за пијачки? Имаат убави игротеки ама без место за седење надвор, се надевам ладат преку лето :?:

10. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.931
    Допаѓања:
    36.825
    Дримленд во Аеродром има место надвор, зборам за таа што е позади Капитол. Исто, кога сме кај Дримленд, можеш да прашаш дали организираат родендени во отворената игротека што е во склоп на Дежаву кај Капитол. Исто има Дримленд во стар Аеродром, позади Тобако2 му доаѓа. И таму гледам има надворешен простор за возрасни.
    Можеш исто да ја ѕирнеш и оваа игротека: http://termin.mk/igroteka/slobodni-...ctId=17&data=28-06-2017&nemaKonkretenTermin=0 Ние размилуваме за тука, ама најверојатно ќе одложиме за догодина за надворешниот дел, бидејќи сметам дека суште сме малечки. Имаат и внатрешен дел со тераса кој мислам дека е попогоден за нашиве деца.
    Бајка во Јане Сандански исто е убава, ама според мене преценета.

Последна измена: 17 мај 2017
  11. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.004
    Допаѓања:
    153.884
    Дримленд се ок со цени 2г правевме таму не беше прескапо. Да во таа позади капитол има и надвор маси, не е двор туку како тераса ама пак седат сите скоро надвор. Не знам како е со тераса новата дринленд кај новиот рамстор на комаров, зирни и таму

12. Delgadina

Delgadina Популарен член

Се зачлени на:
    21 октомври 2012
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    391
    Ние ќе славиме деновиве во ТвинСтарс Аеродром, па ќе споделиме искуство.

13. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    5.491
    Јас сум млада и немам сеуште деца, прашувам за братучетка ми.
    Сака да нарача за роденден на малата од оние Candy table, ама немам јас ниту слушнато од некој за вакво искуство, ниту видено лично.
    Сте имале досега или сте биле на ваков роденден?
    Како се движат цените?

14. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.869
    Допаѓања:
    203.011
    Скоро на секој роденден има, цените се различни, зависно од темата. Најефтина што сум слушнала е 1500 ден. Сите оние на фб што се за роденденски украси и декорации прават и слатка масичка, по ваша желба. Ако сте од Скопје, моја препорака се Колорес или Роденденска Бајка, макар што мислам дека може и во други градови да направат. На роденденот на поголемиот не сум правела слатка масичка, немало интерес, за малово допрва ќе видиме.

15. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.128
    Допаѓања:
    40.344
    Да ве прашам :) вие што живеете околина на аеродром и ново лисиче, во кои игротеки ги носите малите?

16. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.004
    Допаѓања:
    153.884
    Дримленд позади капитол, капитол горе игротеката, надвор во дежаву и тренд

На Dadusicka и wannaBeMomma им се допаѓа ова.
  17. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.931
    Допаѓања:
    36.825
    Како наоѓаш слободен термин во Капитол? Кога и да одиме, секогаш роденден...
    Освен во Дежаву ја носиме и во Бајка во салата Јане Сандански. Се наоѓаат слободни термини, особено преку ден.

18. Masnicka.5

Masnicka.5 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    876
    Искуства со Тиквичка во Карпош за славање роденденден?Или предлог некоја друга игротека затворен простор каде би имало прегчледност на децата и фино место за седење на родителите:)

19. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.004
    Допаѓања:
    153.884
    Не одиме толку често. Обично и кога има роденден при аат у др деца ама пак така има гужва. Преку ден во равотен ден сигурно нема родендени.

На An-na му/ѝ се допаѓа ова.
  20. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.787
    Допаѓања:
    323.721
    Безобразни до крајна граница.
    Им рекле на домаќините 2 часа дека е откупот.После 1.30 минути исклучија клими,изгасија музика за гостите да си одат.