Пред неколку години бев на роденден во Гринхаус и просторот баш ми беше убав. Имаше голем тревник со разно разни играчки за деца, не се сеќавам точно што, ама мислам имаше лизгалка, лулашки, нешто во тој стил. Делот за возрасни исто убаво осмислен, си седиш и пиеш ама имаш и поглед кон децата
За да си поигра? На прсти се бројат игротеките што работат (уште помалце се тие што работат за дневен престој) види ги во Џамбо и Капитол (не сум била) ,ние бевме во Мојот свет во Аеродром,таа со песокот и си се занимаваше мојот, ама за него беше ок 2год има..
Мене не ми се свиѓаше делот каде што се гостите и делот каде што играат децата споен и труеше на цигари. Искрено јас би за Џамбо затворено и топло е барем за овој период од годината. Евентуално Дримленд во Аеродром кај Рамсторот (во оваа сум била 3 пати и ми се свиѓа искрено).
Дримленд ништо од реквизити нема според тоа што сум видела, вртелешката и лизгалката, и по некоја количка на туркање.
Исто и Дрим парти. Детево влезе и за 10мин побара да си одиме. За разлика од нив Cool Kids playground имаше еден куп играчки и занимации
Некој да предложи игротека за роденден? Другарка моја јако ја зезнале во Дрим парти во Тафталиџе.. резервирала термин и отишла да даде капар и викаат а па на вашиот термин е веќе резервирано... Дно дна
Многу тешко се наоѓа игротека. Во тој реон ја имате Дримленд во Алумина, Плеј, Авантура(овие во октомври сместуваа возрасни исклучиво надвор)...
Колку време однапред резервирате игротека? Како се со термини? И дали ако правите во игротека ставате слатки маси, декорации? Стварно темава ми е непозната
Zdravo. Dali nekoja od vas ima iskustvo so igroteka Bajka vo sklop na Hotel Rusija, mislam S.C Jane Sandanski? I ako znaete ihroteka shto mozhe da se plati samo zakup, a da se donese sopstveno pienje ve molam pishete. Sme imale situacii so dodavanje pijachki na smetkata shto ne se ispile, ama neli ne mozhesh da se dokazhesh, na kraj pak ke si platish. Mislam 2500-3000 za 2h (od koi efektiven e samo saat i 20 min realno) ne e malce, plus pienje shto cini 45 denari sise da ti go naplati 90-100, ok, pak ima kjar, a ushe da dodavaatpijaloco sbto ne se ispieni e e fer. Zatoa sum vo potraga vo igroteka kaj shto mozhe da si odneses pienje-ako ima takva. Inaku toa shto mnogu me nervira e shto igrotekive se zbutani po zgradi, pa mora luge da se snaogjaat za parking i neretko parkiraat pred nechij vlez.
Се двоумам за славење роденден меѓу МОЈОТ СВЕТ - АЕРОДРОМ И КИДС КУЛ - МАЏАРИ. Која е поинтересна за помали дечиња ? Моето ќе прави 3, а другите се 1,5 и 2 годинки. Нема да се многу дечиња. @Sofi.ja видов ти двете ги имаш спомнато ако можеш пиши ми мислење.
Во мојот свет сме биле на роденден, ми се виде мало но ок за помали и помалце дечиња, има дел со песок, им облакаат заштитни панталони, но просторот општо е претесен. Малце простор има за восрасни. Ми се допаднаа играчките, зошто некако имаа концепт, пазар имаше, на подот доле како улица исцртано, лизгалка итн... Другата не ја знам.
Во Мојот свет одиме често за играње и кафе. Малку возрасни собира,со цени се поскапи од Маџари. Има интересни играчки. Кул кидс е поголема и игротеката и делот за возрасни, има доволно играчки и за помали и поголеми дечиња. Цени солидни. Втор роденден славевме таму,славеникот беше задоволен Јас размислував оваа година за игротека Меџик хаус во лисиче,спроти Џеваир. Бил некој таму?
Да ми предложите игротека за роденден, која е убава, а тоа значи со фини играчки, чиста, соодветна и за помали и поголеми дечиња. Би било супер да има дел и надвор за возрасните. Со други зборови да не е ептен од затворен тип, зимска, заглушлива и за децата и за возрасните. Читав ама или персоналот, или просторот или храната, нешто не е во ред. Некоја во која сте биле последниов период? Мислење за Меџик хаус, Плеј Игротека и кафе и Џангл кидс?
Molam info za Paintball ili sportski detski rodenden ako nekoj slavel. Za pogolemki decinja. Lokacija, cena?