Игротека за дочек на роденден

Дискусија во 'Дете' започната од noddy, 17 август 2010.

1. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Ако нема роденден сегде може
    Ама 90% имаат родендени

2. KidA

KidA Истакнат член

Се зачлени на:
    13 април 2014
    Пораки:
    765
    Допаѓања:
    997
    знаеш ли како се вика или каде да ја најдам? имаат фб или инстаграм?

3. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    28.547
    Да, Трио Кидс се вика, ја има и на Google location. Треба да имаат Инстаграм и фб.
    Инаку има и по другите игротеки за играње преку ден, само треба да се погоди моментот да нема родендени. Обично објавуваат на социјалните мрежи ако имаат слободни термини.

На TarantulaA и KidA им се допаѓа ова.
  4. KidA

KidA Истакнат член

Се зачлени на:
    13 април 2014
    Пораки:
    765
    Допаѓања:
    997
    супер фала ти многу! го најдов и ќе прашам дали можеме спонтано да отидеме. Дримленд алумина го најдов исто тука и блиску ама таму ми рекоа до 10-11 Јануари нема шанси само родендени(
    Ќе ги проверам и Плеј и ДримПарти, чим се сите близку барем ќе знам за друг пат :)

На zuto му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Minnie-e

Minnie-e Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2011
    Пораки:
    1.907
    Допаѓања:
    7.634
    Дење би требало во сите да има, работен ден. Обично родендените се од 17часот.

Инаку во Трио кидс имаше место ама не ми се допадна кога отидовме. Премногу е мала и делот за возрасни и за децата.
    На крај резервирав во Бајка за наредниот ден :wasntme:
    Вие што сте славеле таму може ли искуство да споделите? Гледам има повеќе опции, доволно ли е основната понуда или сите зимате нешто плус?

На KidA му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.385
    Допаѓања:
    18.628
    Доволна е основната понуда.

7. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.105
    Допаѓања:
    25.910
    Ние основната ја земаве, пошо за маливе ќе си земиме сокчиња и ќе видам дали ќе направам сендвичи со мини пошо темата ќе е мини или пица ние ќе нарачаме и грицки, бар така ќе знам од каде нарачувам. Резервиравме маскоти Мини и Мики со анимација и ќе земеме од понудата плус цртање на лице.

8. KidA

KidA Истакнат член

Се зачлени на:
    13 април 2014
    Пораки:
    765
    Допаѓања:
    997
    во Дримленд ми рекоа не може, родендените им биле од 4, а отварале во 2 и требало веднаш да почнат да спремаат :(

9. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.105
    Допаѓања:
    25.910
    И во Лиса таа тешко има слободно и во Плеј, ние само звониме за да отидеме со друштво ама нема.. едино Бајка имаат преку недела од 10-16ч слободно амаа празно е, ние капиме во капитол пошо ни е близу, а летно време сме киндер парк, само вас ви се првите две далеку.

10. KidA

KidA Истакнат член

Се зачлени на:
    13 април 2014
    Пораки:
    765
    Допаѓања:
    997
    како мислиш празно? нема никој? а воспитувачки?

сега прочитав и на веб сајтот пишува Од понеделник до петок во периодот од 10-16 часот, може да ги оставите вашите деца на возраст од над 3 години да престојуваат во нашата игротека без присуство на родител.

ова ми звучи супер ќе го испробаме барем еднаш :)

11. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.105
    Допаѓања:
    25.910
    Можеш, мислев нема нешто деца.. или родители за кафе, бар ние кога бевме немаше. А дели е отворено за игра, отворено е.

12. KidA

KidA Истакнат член

Се зачлени на:
    13 април 2014
    Пораки:
    765
    Допаѓања:
    997
    aa разбирам.. штета што нема којзнае како им оди? ама за нас уште подобро сега во зима помалку деца помалку вируси))

ќе го испробаме и ќе пишам, а вчера им пишав и на ТриоКидс, рекоа може секако да се отиде било кое време, и тоа е супер. фала ви на сите!

13. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.105
    Допаѓања:
    25.910
    Ич не се сеќавам дали Бајка имаше масичка само за децата кај што ќе се стави нешто пица, грицки, сокчиња..?

Спремни сме со се, па сега си чекаме за кратко роденден и ќе пишам како сме поминале.

На dromka и CareTee им се допаѓа ова.
  14. Konstrakta

Konstrakta Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2022
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    3.264
    Има масички малечки за дечињата

На Bubish26 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.385
    Допаѓања:
    18.628
    Внатре во делот за играње не смееш грицки, само кифли или пица.

На Bubish26 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    48.840
    Дримленд Алумина ме разочараа вработените.
    Дремеа на шанк ко умрени искрено, храна маси се сама поставував, со мал прст не мрднаа као не се помирија од шанкот.
    За пиење па муабет да не праам, може пола саат седев додека поставував маси не прашаа дали сакам нешто за пиење. Гостите сами си стануваа и директно од шанк бараа пијачки.
    Од 2 саати закуп они после 1 саат ми доаѓаат, торта ќе сечеле да ги соберам сите. Ја пресеков викам рано е си се повлече пак у шанк.
    Не знам само ради нив не би славела пак таму никаква услуга а не рипнаа 6.000 за пиење, дури ми е симптоматично дали стварно толку се испи со оглед на тоа што не се померија да послужат некого.

17. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.105
    Допаѓања:
    25.910
    Знам дека на секој му е битна платата ама јас искрено би реагирала до тој ши им е главен, реално даваш пари и обврските треба да си ги исполнат иако имам слишнато од золва ми, која работеше како студент во Дримленд дека тој ги терал да пошуваат дупло цртички за повеќе да ќари. Шо да ти кажам..

На SuperGirl24 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    48.840
    Нека им се парите краделе не краделе, мене ме испровоцира тоа што не се мрднаа као прст не мрднаа. Почнаа гости да доаѓаат, они си чмаат ја ги бркам да ги прашаат што сакаат за пиење.
    За јадење имав од Силбо сендвичиња и оние бисерки што им се и у кутија спакувани. Им ги давам таа ми вика стај вака на маса кутијата како што е. Како бе викам од кутија, дајте тањири да се нареди. Ај стаи што стаи едвај другите кутии со храна ги прибра. Масите празни ни да дополнат тоа што се изело ни ништо. Маж вика кај е храната ништо нема, викам Лепи што да ти кажам...
    Нога нема да им стаам веќе.

На azelea му/ѝ се допаѓа ова.
  19. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.632
    Допаѓања:
    15.757
    Последно никој не е задоволен од Дримленд.На времето беа ок,јас сум славела за големата ќерка пред пет години во Аеродром во таа Дримленд и вработените беа многу профи,ми сервираа се ,а сега и јас кај што бев и други приметувам дека многу рано ја сечат тортата и собираат пола саат пред да заврши чаши,тањири се,а тоа не ми се допаѓа.

Има некој искуство со Мојот свет за родендени? Како е услуга,цени и слично?

На Coco31 и SuperGirl24 им се допаѓа ова.
  20. KidA

KidA Истакнат член

Се зачлени на:
    13 април 2014
    Пораки:
    765
    Допаѓања:
    997
    да си одоговорам самата на себеси денес бевме во ТриоКидс и беше одлично, мало ама таман немаше никој после дојдоа само уште две деца, има убави играчки, има многу убава ко сајла за пуштање, поголемата обожава такво. Не сакаа да си одат :). 150е од саат мислам се плаќаше не сфатив на крај за децата, со сокче. Само што нема скрос ништо за храна, да имаше некои вафли или слично и тоа ќе порачавме. Супер место!