Игротека за дочек на роденден

Дискусија во 'Дете' започната од noddy, 17 август 2010.

1. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.385
    Допаѓања:
    18.628
    Кај се наоѓа?

2. KidA

KidA Истакнат член

Се зачлени на:
    13 април 2014
    Пораки:
    765
    Допаѓања:
    997
    еве ја адресата https://goo.gl/maps/7fNbfwFLrySDGJSX8

јас не сум од СК и не знам точно ова маало како се вика)) малку понатаму е од игротеката Плеј.
    во уличката од Триокидс нема баш место за паркирање, ние погрешка малку напред отидовме па таман малку понатаму има голем паркинг и таму се паркиравме

На Sofi.ja му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Minnie-e

Minnie-e Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2011
    Пораки:
    1.907
    Допаѓања:
    7.634
    Кога ви е роденденот?
    Прибор за јадење имаат таму, така?

4. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.385
    Допаѓања:
    18.628
    Само пластични тањири и прибор пластичен. За сервирање си носиш сам

На Bubish26 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. moli.mk

moli.mk Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    91
    Како сте задоволни од игротеката во трговскиот Лиса? Вреди ли за парите? Храната во ресторанот?
    Ако некој скоро правел таму...

Имам опција да бирам меѓу таа и Во светот на децата..

6. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.105
    Допаѓања:
    25.910
    Не сме бидени на роденден ама во игротеката и во ресторан одиме често ( т.е игротеката кога е слободна за игра). Според мене нема подобра игротека со толку работи за забава, ете таа East Gate ама па таму роденден е изгор, а храната во ресторанот е топ. Мене до сега се што сум пробала ми се бендисало освен кафето хах самоо не знам оти не помисливме за неа за роденден да резервираме ама супер ќе ни биде и ваму мислам.

На moli.mk му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.105
    Допаѓања:
    25.910
    Сега на 14ти ќе правиме, па ќе то пишам како поминавме иначе да, пластични има ама ние имаме договор со кетерингот. Ако земеш кетеринг од Хотел Русиа пошо као соработка имаат, исто ти слети стаклен прибор.

8. Coco31

Coco31 Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2017
    Пораки:
    1.847
    Допаѓања:
    7.050
    И ние не сме биле на роденден, ама одиме на ручек и да си поигра во игротеката. Се сложувам со @Bubish26 дека храната им е многу вкусна, а игротеката најдобра :)

9. Tiny Love

Tiny Love Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2021
    Пораки:
    4.203
    Допаѓања:
    5.758
    Ние правевме таму. Задоволни од услугата и ние и гостите. Храната беше вкусна, игротеката чиста.

10. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.556
    Допаѓања:
    4.326
    Ние правевме во Плеј игротеката и да ви кажам задоволна сум многу. Девојките беа супер децава се изнаигра. Плативме колку што треба да се плати мислам немаше додавање пијалоци како што имав прочитано за Дримленд Алумина.
    Иначе да мал простор е меѓутоа ние имавме 28 возрасни и 14 деца и беше сосема доволно.
    Е само малце лошо е за паркинг во Тафталиџе што мораш да изгубиш едно 15 минути да најдеш. Само тоа е маана . Друго е се супер :)

11. Minnie-e

Minnie-e Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2011
    Пораки:
    1.907
    Допаѓања:
    7.634
    Ние сме пред вас значи :?:
    Ние претходните таму ги правевме за големиот, и јас сум задоволна ама годинава касно почнав да барам место.

На doll.a му/ѝ се допаѓа ова.
  12. marijaaa20

marijaaa20 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    101
    Здраво, здраво. дали сте правеле роденден во игротека но од отворен тип? Сакам само да соберам неколку другарчиња дa си поиграат, ништо спектакуларно. Некои предлози? Можеби таа во Веро Џамбо? Фала и убав ден

13. pilenka

pilenka Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    822
    Допаѓања:
    3.503
    Идеја за игротека за поголеми дечиња, 8 годишни?
    Се мислев за 7д во Веро Џамбо....
    Ако сте биле скоро на некој роденден да ми дадете предлог :)

Последна измена: 11 јануари 2023
  14. CareTee

CareTee Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2020
    Пораки:
    1.250
    Допаѓања:
    3.778
    Дали Плеј игротеката би ја препорачале за 2 годишно дете славење роденден? Да не е за поголеми деца?

15. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.105
    Допаѓања:
    25.910
    Вчера го прославивме роденденот во Бајка. За игротека можам да кажам само дека преубаво си поминавме, намерно го зедовме првиот термин во 12, за да е исчистено, да имаме време за местење пошо и декорации и стварно нема збор средено беше, чисто ама малце ладничко, би можеле бар порано да пуштат парно. Девојчето што беше внатре со децата, им се посвети максимално, ние немавме многу деца (9), им помагаше на помалите со јадење, ги симнуваше, качуваше каде сакаат, не знаѓ дали е секогаш таму пошо си има она стална работа. Тоа е за Бајка.

Декорација, топло ви ја препорачувам Роденден во боја, ем супер украсува ем пристапни цени, леле лани знам Миа ни зеде 6000 само за балони...

Кетеринг Канапе-тоооп.

Маскоти- Маскоти и Анимации ееее нив избегнете ги на велико. Ги имавме Мини и Мики, малава ги обожава коха го виде радост не видена, они мртви ладни, им спомнав да и посветат внимание оти месец унапред и зборував како е добра, умна и ќе и дојдат на роденден да си играат со неа и децата. Малава оди да ги гушни они статуи, фаца за за пред плачење, ајде се разигра, таман помина тоа типкава ја истаде главата аууу разочарување как тоа Мини Маус е девојче, трк да и речиме да ја стави назад и да продолжи со амимација- а и тоа пааа слабо анимација. Ги имавме на саат време ангажирано, па побогу истрпи малу за тоа те плаќаме..

На IRBBB, MeowMeow, Евроазија и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Frosty!

Frosty! Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2018
    Пораки:
    1.112
    Допаѓања:
    3.644
    Што нарачувате најчесто од храна за возрасните во игротека? И дали има некоја сама што спремала и однела?

17. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.385
    Допаѓања:
    18.628
    Јас спремав сама,похована даска,кифли,руска салата и порачавме од месарите што печат мини увијачи. За децата имав и мини пици.

На Minnie-e и Frosty! им се допаѓа ова.
  18. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.105
    Допаѓања:
    25.910
    Јас искрено порачав од Канапе се оти немав времее сама амаа беше стварно тазе и вкусно, иначе еве ти предлог. Ладна даска, топла даска, направи солени ролати една две врсти, француска салата, салата со пилешко и печен сусам, кифлички, ролат од мелено и мини увијачи. Зависи колку возрасни би имале.

На Frosty! му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Frosty!

Frosty! Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2018
    Пораки:
    1.112
    Допаѓања:
    3.644
    Фала ви. Така ми беше и планот. Прво сакавме кетеринг ама нешто џебов се противи :D ќе спремам даски, крем салатки и нешто кифли, врапови сецкани на кругчиња.

На Sofi.ja и Minnie-e им се допаѓа ова.
  20. Minnie-e

Minnie-e Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2011
    Пораки:
    1.907
    Допаѓања:
    7.634
    Јас сега последно си купив кифли, нарачав пилешки прсти на кило, направив руска и ладна даска.
    Се зависи колку време имаш за спремање, ама неколку видови крем салати, ролати, и ладна и топла даска и плус месо според мене е скроз непотребно за детски роденден во игротека. Освен ако е прв, втор роденден и гостите се најблиските па повеќе е за ручек прославата.