Play во Олимпико е топ за 2 години, ќерка ми е толкава, секој ден кога не чини времето сме таму. Олимико ти е мал трговски спроти студентскиот Гоце во Тафталиџе
A колку треба да се плате во ова игротека за час два? и дали смее да си понесеш храна или сок или имаат тамо За скокање ќе скока, ама да мушнам некој залак на финта, инаку леб и вода ручкаме ........
100 ден саат, 150 два саати. Сокови има, кафе за тебе. Храна нема ама сум видела вака деца да јадат плазма и сл.
Здравоо,можеби прашањето не е за овде ама не знаев кај да прашам ,дали некоја знаее кај можам да најдам тема за роденден(чаши,капички и др.) со Marie the cat?
Zdravo dali ima nekoj sto pravel rodenden vo Avantura, konkretno za 2 rodenden dali moze da se nakiti so baloni i dekoracii plus od nasa strana i cenite na pijackite kako se dvizat? I sto od aktivnosti za deca ima odnosno dali bi zadrzalo vnimanie bidejki ke imame i pogolemi deca na rodendenot? Ili pak da mi preporacate druga so pristapni ceni no najbitno od se e da e cista i da ima koj da gi pazi decata Vi blagodaram odnapred
Zdravo, mi treba sovet za luda tetka Na vnuk mi (9) mu e rodenden za 2 nedeli i jas sakam da mu organiziram zabava vo nekoja vila so bazen. E sega ne znam dali mi treba taa glavobolka vo zivotot bidejki se plasam za bezbednost okolu bazenot za drugite deca. Ima nekoj iskustvo so ova i dali mozete da mi predlozite nekoe mesto so pomal bazen?
Здраво, сакам да правам спортски роденден на синот, со тренер/аниматор, нешто како игри без граници. Дали може да ми препорачате терени за изнајмување во скопје од центар до кај карпош4? По можност и да имаат кафич за кафе/сок.
@Ani4kaSv Во СРЦ Карев прашај, тоа е кафич во склоп на средното школо Карев во карпош 3, сум видела со тренер на игралиштето дека славеа роденден, со игри.
Дали некој во скоро правел детски роденден во Киндерпар? реновирано е од августов,па ме интересира што занимавии има во надворешниот дел? Исто предлог за игротека со надворешен дел за игра сакам..
Ако ви е поблиску, cremissimo tribina е супер ско децата се над 3 години. Александар палас, градина.. нема нешто многу избор за игротеки надвор.
Здраво и од мене. Сакам да прашам кога носите свој кетеринг во игротека - дали зeмате хартиени чинии и пластичен прибор - или си носите од дома порцелански/керамички чинии и стаклени чаши? Прв пат ќе и правиме на малата роденден во игротека па не сум сигурна која е процедурата.. Фала ви многу, најголем поздрав до сите <3
Пластични мајка доколку сама подготвуваш храна, не си ја мачи душичката со миење чинии хаха. Е сега доколку сакаш да ти изхледа поелегантно тогаш земи си свој сервис ама искрено нема потреба. Чашки ќе имате од иготеката, а најчесто за децата се дава сокчиња со цевка без чашки.
Бевме три пати до сега на роденден во новата во Аеродром Lovely, баш е убава игротеката. Иако е поскапа од останатите.