Баш ја разгледав на линкот што го прати @Tiny Love ,судејќи според ентериерот мора да е скапа. Вие бевте на роденден или на дневно играње? Како се цените?
Еднаш ја однесов на играње,250 ден е час со сокче за детето,а за роденден пакетот е 6.000 ден колку што прочитав стандард тоа што има сите два часа,сокчиња и прибор.Ама и цените на пијачките ми се видоа како во кафич,ама тоа е, на кој како му одговара според буџет .
Ние правевме во Lovely, 4000ден беше со вклучени сокчиња. Сега поскапо е? Мене не ми се допадна само што има само едно девојче и не е вклучено во анимација и пазење на децата (во споредба со Авантура на пример)
Да споделам предлог за место за славење роденден,на отворено-тоа е тениското кај средното школо Ѓорѓи Димитров.Има цело игралиште во склоп на ланџ нарот,преубаво зеленило и фонтана.Топло го препорачувам.
Bajka sum prezadovolna, devojkite nonstop angazirani okolu decata, usluzeni i sapazeni site gosti i relativno cisto i sredeno. Vo sekoj pogled preporacuvam
Авантура и Плеј 1 сме задоволни, и на двете места бевме на роденден и јас за зимски роденден се мислам меѓу овие две
И ја ова го најдов замерка после првиот роденден на кој бевме, ама сега се подобрени, имаат повеќе девојки на родендени им прават дел анимации. Не е како во Авантура, таму мислам најмногу анимации има, само треба да си ги обноват играчките
Ние правевме во Lovely и топ поминавме. Да не се фалам дека на мое дете ама на боље роденден не сум била Игротеката не е толку jumping стил, повеќе би рекла едукативна и за различни типови на игра и нема дете што нема да се пронајде во некое катче таму. Децава беа пресреќни. Во однос на цените, поскапа е да, ама вложено е ептен. Тимот моментално што им работи им е супер. Дефинитивно моментално е најубава игротека у градов и нема споредба со ниедна друга. Бесплатна реклама, што реално не им ни треба фул се нон стоп
Мајки ајде ве молам кажете мислење за игротека. За втор роденден во ноември месец. Ги гледав Kids Park во капитол, Magic House, Drimland во аеродром, авантура и Биг Банг во Лиса трговскиот. Фалаа ви