Некој да правел во Дримленд Аеродром роденден за детенце сега брзо? Што буџет да одвојам Околу 20 возрасни и 20 дечиња
Искрено ние бевме лани на роденден таму океј голем простор али сепак Плеј игроотекиве ми се многу по океј. Ако бараш близина на кисрла вода/пинтија ѕирни ја wonderland нова е.
Мене таа ич не ми остави убав впечаток. Сум била 2 пати на роденден од кои последен пат пред месец дена и не знам не би ја одбрала никад за славење. Пространа е внатре ама за разлика од пред 2 год коа бев многу од играчките/количките нема, како да е се старо а и услугата ништо посебно.
Здраво, дали некој има славено роденден во бедрум во центар? Имаат игротека мала па ме интересира искуства дали има задоволни
Мене тој газдата шо праи 'анимации' многу ми иде на живци. На два родендени од градинка сме биле, све ко глупости да праи, и се дере на тоа микрофонот
Фала женски за мислењата, крај жно во Авантура резервирав. Имаше и термин што ни одговара па здравје се надевам убаво ќе биде.
Леле скроз. Јас лани се јавив, 10мин после стоев шокирана што се ми кажа Иначе два пати сме биле таму на роденден кај исто дете и сериозно е не поднослив. Гостите на детето кај што бевме беа генерално од групата од градинка и бидејќи сите деца таму правеле роденден он сите ги знаеше. Тропање глупости да не зборам. И другите неколку дечиња што не беа од групата буквално како да не беа присутни се однесуваше
Вчера бевме во нова игротека во Веро Џамбо. За поголеми деца е. Школски деца што би се рекло. Конечно има и други опции од кино и ЛасерХант (што мене ми иде на живци пошто не треба да примаат деца помали од 10 години, а примаат и од прво одделение и плсу промовира насилство). Игротеката е во делот над маркетот (прво кондури таму продаваа, па Џамбо дел беше). Сега е игротека со посебни помали просторчиња со Augmented reality. И баш фино беше ко за 8 годишни деца. Сега ќе го убедувам детево таму да слави роденден, а не во она ЛасерХант (пошто до сега многу машки таму славеа).
ако може да споделиш...Како им е организирано,само пијачките си ги плаќаш? мени од таму или си носиш? тенкс
Мене ми рекоа пијачки си плаќаш како и сегде, од нив има за децата грицки и сокчиња мислам, јаденје сам си носиш. Закуп 3.500 за 2 саати.
Ти пишале веќе 3500 денари закуп на простор сокчиња и грицки за децата, капчиња, цртање и има девојчиња што ги анимираат. Храна јас си носев и само пијачките ги платив. И предлог мој да се договориш со нив водата барем да не ја даваат ако побара некој мислам на флаширана. Зошто водата беше 100 или 110 денари, а кај мене имаше деца од куртоазија што си земаа и имав 1500денари давачки само за вода од кои не ни беа чепнати еднаш се напиле и толку. Чисто да си заштедиш пари за да не фрлаш во була.
I mene mi bese glupo derenje na mikrofon i animacija,ama decava super se zabavaa,i go pratea i igraa i veselo bese.Dva pati imam ideno,na deca mislam im odgovara toj haos i vristenje,roditeli ne mozat muabet da si pravat od sto bese glasno.Covekot dolgi godini go raboti toa ,vodese emisii so deca,i jas sum za.Rodenden e za slavenikot i drugarcinjata ,nie ke izdrzime.
Не Сме биле на роденден и едвај сум чекала да си одам. Многу е нечисто , “кловнот” е ужасен што е негова игротеката