Здраво. Како се движат цените на пијалоците во Авантура? Сакам да закажам за славење роденден. Ми кажаа дека храна може да си носиме, но пијалоците мора да се од кај нив.
Плус сега имале нов концепт,читав на црно бело. Ако и одговорат на порака јас ги прашував за работлниците не се одважија еден одговор да напишат.
Мене ми пуштија мени за роденден, ама незнам некако многу ми се виде. Само простор 5000ден и се друго посебно се плаќа, по лице.
Само простор толку? А сега колку капацитет за возразни има? Може да го пратиш новото мени со. цени… значи забегале малце
Закуп сега е 6000ден. Пијачките мислам не се нешто посебно скапи (можда грешам) Саат играње и сокче е 250. Пола саат 150 мислам
Хелоу жени, искуство некоја со Bedroom игротека (поранешно Виолина)? Гледам имаат супер пакети со храна и пијачки, таман ќе ми е да не се замарам со кетеринг и сл.
Читав негативни коментари околу услугата и храната... На фб ми се појави некоја нова игротека The Nest ,нешто така..бил некој?
И мене ми искочи некое видео од Nest, ама не ми се свиѓа концептот што се одделени игротеката и делот за возрасните со стакло или што и да е. Ако имаш помало дете цело време ќе треба да дремеш таму у делот за децата, а и слабо некако реквизити шо знам. Лизгалка една и базенче со топчиња. Тоа бар од видеото уловив. За над 4/5 години можда, ама за помали не ми е никако
Моето има 4год,мене ми одговара Шала на страна, и во Мојот свет е така,родителите надвор децата внатре
Ние славевме пред некој ден роденден таму, јас за храна кетеринг порачувам. А за пијалоци за 30возрасни + сокчиња за 15деца не фати 5000. Ама ние им кажавме и алкохол (се) дека може да служат. Инаку те прашуваат што да служат, имаат пример поскапо пиво и евтино пиво. Вака цените им се ок..
Здраво Некој да сподели искуство со игротека Sunshine(се наоѓа во Автокоманда),а и низ општина Гази Баба кои игротеки ги има? Ако може да споделите искуства и некој совет Инаку ни е за роденден сега за почеток на декември! Фала
Денес бевме на роденден и катастрофа поминавме Греење со некои греалки исто како дс нема,премрзмавме,храната и така и така Ама дека наместо 30 возрасни дошле 33 наплатија уште по 500 денари од човек за тие тројца вишок,иако испиле кафе или сок само Башка што стаиле игротека а такво за пресоблакање мали деца до пелени немаат Не ја препорачувам Ние во бајка правевме летово И таму има опција со кетеринг,бар децата ги занимаваат дури ти седиш,а во бедрум урнебес беше
Плеј. Бајка е за поголеми. Џунгла ни е за две годишни, ни за 10, старо, дотраено и валкано. Чак и по соби и непрегледно.