Мое мислење не, мене воопшто не ми се допадна. Делот за деца доста застарен ништо нема обновено одкако отвориле. Собата за диско ужас, креветите нечисти имаше и некоја дупка како склад ли што им беше деца се пикаа катастрофа. Мислам пријателиве рекоа платиле 13 илјади за 20 возрасни со јадење и неограничено пиење. Јадење имаше само од пастрмајлиите од кам што се за печење и готовине пици исто, дали 4 тањири 5 беше се на се. Јас не би славела таму. Некоја да има искуство со Фиеста кидс клуб?
Јо-ка на фб можеш да ги најдеш. Превкусно, богато, тазе и секогаш точно во терминот што сме го договориле. На вибер еден тон предлози ќе ти пушти, маката е да искомбинираш што сакаш после Со оглед на поскапувањава мислам дека има пристапни цени.
Читам задоволни сте од Бајка, дали без разлика кој пакет ќе го одбереш има некој што ги пази децата, и дали за нив има масичка со грицки, сокчиња?
Две девојчиња беа цело време со нив, многу внимателни, и внатре во делот за играње имаа мали маси со грицки и сокчиња. Лани славевме во јануари, сум била и на родендени кога е потопло, секогаш било супер организирано. Годинава одбрав друга игротека заради поголем број на возрасни, инаку бев презадоволна од услугата.
Ние сега славевме во Бајка пред две три недели,го имавме земено првиот пакет и јас сум многу задоволна од игротеката,многу чисто и има повеќе млади девојчиња што работат ,а ги пазат внатре две три. Услугата одлична и најчиста игротека кај што сум била,топлинките буквално и беа исти како кога ги облековме,баш и маж ми искоментира дека му била најубава игротека досега,топло беше мислев дека ќе биде ладно ама баш беше пријатно. Масичка има надвор за грицки ,а внатре каде што играат има исто масички,само дозволено е храна,пици,кифли такви работи.
Ваљда на истото мислиме, малите масички беа лево од вратичката за влез во делот за играње. Не се надвор кај што се возрасните.
Надвор беше малата масичка за грицки баш кај што ги соблакаат патичињата. А внатре на малите масички имаше сокчиња и храна за децата. Јас сум презадоволна ги анимираа ги пазеа децата. Мене ми помогнаа за собирање на крај извадија нивни фолии ја спакуваа храната што остана. Јас ја земав првата понуда без ограничување на пијачките и сокчињата. Се испија доста сокчиња и сметката на крај беше ок солидна. Малото кога им се запна на тие сокчињата со цуце што се дека одма на мегдан беа мислам дека од сите вкусови зема и се препи сок.
Значи нешто промениле од лани со масичкиве. За се останато се согласувам, исто и за сокот Се на се, топло ја препорачувам.
Пред нова година бев, ич не ми се допадна. 2 родендени и крштевка во исто време, игротеката мала и никој не ги гледа децата таму. Ресторанот е убав, ама ако бараш за прослава на детски роденден со многу гости деца, има многу други игротеки што се сто пати подобри. Јас таму би одела на ручек ако сме многу возрасни, а едно или две мали деца, па да не чмаат на маса цело време. За детски роденден ич не ми е.
Биби и боби нема маскоти освен вистинските. А за таму не знам дали е пуштено за правење родендени. Со оглед на тоа дека 350 денари е 1 саат играње сигурно е сатар доколку го пуштиле.
Убаво е ама изгор скапо ( да прашам точно за цена на пакетите ако сакаш, другарка ми работи таму ) и деца под 3 години не примаат