Скопје одамна нема Луна Парк за жал. Го уништија единственото место за деца и го оставија просторот да скапува и пропаѓа.
Na ista vozrast sme i nie ocekuvame okolu 10tina deca site na slicna vozrast. Jas i dogovoriv vo kidly rodendne so rabotilnica. Ke im napravat mali platna na decata za da crtaat tamu i posle sekoj ke si ja zeme svojata slika. Mala igroteka e ama mn simpaticna. Drugarka vo juli pravese vo eden mal kafic megu gradski zid zgradite roditelite nadvor na pijacka decata na igralisteto megu zgradite.sto e odma tuka bea ama ona imase deca od 1.5-7god kako gosti.
300 den od dete, plakas tolku kolku sto se deca(na pr akodosle pomalku od najavenoto) Lani im praev za site baloni so helium so zivotni za da si zemat i poskupo mi izleze po dete
Јас еднаш сум била како гостин на роденден, крш невиден, старо, прљаво, транболината небезбедна искината, по собите греалки со греачи метални закачени на зидовите, играчки ништо посебно избор…
На роденденот што бев јас имаше премногу гости, храна знам сами земавме а за пијачки не знам мислам дека од шанк ја побарав таа една што ја пиев. Внатре во игротека вработени видов само пола саат кога им пуштаа песни да играат и кршеа пињата.
Искуство со Бедрум? Повеќе ми е замислено како фамилијарен ручек, а децава да имаат занимација. Каква е храната и со цени за алакард како се?
Јас сакав за Роденден ама ме предомислија, бевме на ручек фамилијарно таму и ок е, онака како и секаде, како што е во Биен, така нешто слично, за занимација на деца додека возрасните јадат е океј опција. И не е мн скапо, храната е добра според мене.
Може а ла карт е поинаку, ама на мени не чини храната. Ние бевме на роденден таму, скоро цела храна беше бајата.
Подобра опција ви е Дион Аеродром. Игротекага е убава, има внатре кој да ги пази децата, само резервирајте си маса околу игоротеката на време.
Од кога е реновирана игротеката кога и да сме биле (а одиме често) има по една или две жени внатре во игротека