Јас прашував, 6000 ден е закуп на просторот, прилично скапо, ама скоро се е монтесори, нови играчки и се е чисто вака, а за тоа дека некој посебно ги анимира што знам, онака како и секој роденден. Мислам дека и со цени им е претерано... 1 час игра е 250 ден.
Mah, онака. Нас ни беше роденденот од 5 до 7, фино лепо дојдов во 15 за 5 да не сум сељанка нели да не се убацувам на друг роденден, за мене во 15 за 7 да ми дојдат славениците закажани после нас од 7ипол, а гостиве наши на маса уште седат. Си донесоа кетеринг, детето им влезе во игротека нормално, тетки фуфи јакни си оставија на столици. Искрено не сакав да си го уништам денот иначе ќе правев скандал. Од лавли никако не изреагираа.. Ако имаш помалце деца види ја кидли, бар повеќе се посветуваат.
@Mumoftwo30 @Mucika веќе оставив капар за терминот. Ние само 9 деца ќе имаме, највеќе ми се свиѓаше пошто има играчки за помали, песок, тракатанци некои. Кидли некако ко за поголеми ми изгледаше. Ваљда не враќаат капар м? Роденденот ни е тек крај на нареден месец.
Е да си жива здрава де убаво да си поминете. Јас ради лавли одлучив следен роденден да си канам дома гости така да од тој аспект фала им Иначе кидли на роденден не сум била, сум била да игра малата. Одлична е за таа возраст, ние кога бевме само 2 деца беа и цело време девојчињата ги играа, мене ептен ме бендиса, ама лимитирани се со простор. А за песокот во лавли, имавме инцидент, се најаде песок, си стави во пелени, во коса, во боди, среќа па набрзински мораше да си одиме при крајот..
Здраво, Која игротека би ми ја препорачале за 50-тина возрасни и 30 дечиња? Доколку има дел на отворено уште подобро. Инаку за Скопје прашувам.
Nie super pominavme tret rodenden slavevme ,site decinja bea iznaigrani ,prostorot e bas golem, se na se odlicno bese,pogotovo za taa vozrast
Imam slaveno na decata vo Dıon toj sto bese vo Capıtol ı bev mn zadovolna steta go zatvorıja. Imav okolu 20 vozrasnı ı 3-4 deca, platıvme okolu 250 evra.
Rodendenot vo kidly top pomina...decata se iznaigraa, im dogovoriv platna da im nabavat za crtanje pa sekoj si go zema svoeto delo i super bese. Iako ne sluzat alkohol ne se oseti deka falese. Rodendenot bese od 11,posle toa nemase odma sleden da se ubaci so baloni i sl,na raat se sobravme da si odime. Vozrasnite bea groto nadvor namestija masi deka vnatre tesno e malku. Se na se decata top si pominaa sto e najvazno
Од Дримленд во Аеродром како сте задоволни и како се движат цените отприлика? За втор роденден, околу 10 тина деца би биле