Неодамна бев на детски роденден во Дримленд 2 и имам само негативни работи да кажам. Играчките искршени, вработените никаква интерес да ги заиграат дечињата, собрани кај шанкот и си се кикотат. Нема маса за пресоблекување, нема ни каде да импровизираш за да пресоблечеш дете. Од мене едно големо не.
I nie bevme skoro na 3ti rodenden tamu isto ke kazev deka iskrseni im se igrackite i ima za pogolemi deca igracki. Za 2 god mislam ne odgovara
Најевтиниот пакет им е 2.900 денари,изнајмување и анимација покани тоа основно.Храна јас си имав мој кетеринг ,а за од таму е од Хотел Москва,и мислам дека не е лоша,убава е храната сум ја пробала на друг роденден,е сега не знам како е со цени види,мене ми беше по скапо.
Ок се,не се претерани ,ние бевме задоволни, најбитно ми беше дека беше многу чисто внатре,децата беа анимирани. Пиши им на вибер ќе ти пратат се што те интересира,ценовник,термини и пакети.
Никаде не пазат деца ко во Мојот свет. Буквално на раат можеш да седиш надвор без да се секираш дали нешто ќе им се случи Дион не го дава просторот само на тој што слави и е буквално гунгула во делот за играње со сите деца на куп Во Бајка баш бев пред некој ден ан роденден. И таму веќе играчките им се одамна за смена. Трамболината искршена е веќе неколку месеци
Дали може некој да сподели искуство од Лавли, дали е соодветна за прослава на 5. роденден? Сум била еднаш на роденден кај помало детенце и за 2-3год ми се виде ок ама не се сеќавам дали имаше реквизити и за постари дечиња.
Мислам дека за до кај 4 е ок, после тоа може досадна да им е. Играчките се сите за помали деца реално.
За оваа година не знам, лани беше 3000 денари закуп на простор со вклучени сокчиња и грицки за децата, како и анимирање на дечињата за кое бев многу задоволна. Пијачките не им се скапи, сметката на крај беше 8000 денари за 35 возрасни во кој што беше вклучен и закупот на простор.
Пред две недели славеше малата роденден. Цена за простор со вклучени грицки и сокчиња им е 3700 ден Пијачките им се со нормална цена
Ние за двајцата правевме таму. 4г и 6г. Имавме деца од 2 до 7 години и за секого имаше по нешто. Е сега ние имавме и аниматор, без аниматор мислам дека ќе им е досадно.
Колку што прочитав закупот им е 6000 денари. Како е цената на пијачките од прилика. и храната дали сам аси ја местиш декорираш или они од таму? Давај идеја за кетеринг и што обично од храна имате?
За малиот плативме мислам 4000 ама тогаш отворија, после направија 6000. Препрашај сепак (во цената има сокчиња за децата и грицки). Пијачките им се со цени како во кафич, ни ефтини ни скапи. Порано порачував кетеринг, во последно време гледам да е попрактично, помал избор, поголема количина. Нарачувам кифли и мини пици (од Колачите на мама), ни ги вади од рерна пола саат пред да поминеме да ги земеме и директ во игротека одиме. Таму вадам корпите и истурам. Пилешки прсти нарачувам на кило и си ги местам на даска само (дома) Ладна даска со сувомеснато, кашкавал, сирење, маслинки... редам дома и некоја крем салата (руска пример).