Сте биле во новата игротека со кафетерија Дизни зона, кај што беше лабораторија Спектра, каква е? Вака ок ми изглед а на слики, башка новичко Ималони како пакети, со неограничено пиење ..
Ние резервиравме во игротека toy&joy . Пред 2 месеци отворена,во Ново лисиче. Се надевам ќе споделам позитивно искуство
Фан тајм -Влае Палавковци-Ѓорче кај стадионот ако ти е за помалку луѓе Кидо бар-Влае Авантура-Капиштец Плеј 1 и 2
Видете и во игротека Пчеличка во Кисела Вода. Ние 4 години славиме таму и презадоволни сме. Имаат и внатрешен климатизиран дел ако е многу топло или ако не е добро времето
Предлог каде би можеле да правиме трет роденден. Не сакам класика игротека да се затвораме внатре зашто ќе е август, туку да е на отворено, да има дел за возрасни кафич/ lounge бар и да има занимации за деца (нема да се многу деца) и да е на територија на Карпош. По можност да однесам јас кетеринг ама не би ми сметало и нивно мени да има.
Спроти Борис Трајковски има еден ланџ бар,мислам бистро се вика. Има дел со лулашки,сме биле таму на детски роденден.
Еве еден репорт да дадам Денес ни беше роденденот Имавме кетеринг од грилендгарден Превкусни и похованиците и пиците беа И онака доста јадење имаше па пола го вративме дома Во игротеката меџик хаус бевме,се изнаиграа,и маскота од кидосмаскоти мислам се викаше,спајдермен беше,малото леташе од среќа
Drugarka lani vo juli pravese na igraliste megu zgradite gradski zid imase eden mal kafic so sank odma tuka vo zgradata, nie tamu decata na lulaski/lizgalki. Vidi taka neso da najdes niz karpos. Znam do kidly imase igraliste i tie moze nadvor da ti izvadat svasta vo dvorceno