Може за 2 год деца, 3400 беше закуп ние кога прашувавме пред неколку месеци. Само рачунај дека многу малку има место за возрасни и буквално седиш во пушална
Здраво дали некој може да ми предложи некоја игротека кај што има флипери плус или play station... За поголеми деца за роденден 7+ години... Или ако некој има славено во кино да сподели искуство... Фала ви
Скроз е соодветна! Најдобра игротека кај што сум била досега. Јас кога прашував беше 4500 за закуп и сосема солидни цени за пијачки, не претерани. Зборам за делот кај бебињата/мали деца. Кај големите е прескапо.
Има ли некој искуство со Кидобар? Сакаме денес после работа да резервираме таму за роденден. На слики изгледа убаво во живо ќе го видам после. Битна ми е услугата да не се мртви пувала како во Димленд.
Да се самоцитирам... Бевме вчера ич не ни се допадна. Поише личи на кафич со продавница него на игротека. Делот за деца за играње е премал ко да си седнал на кафе па уз кафето има детско игралиште да се занимаваат децата. Уплативме во она новото WowLand на Рузвелтова, супер изгледаше местото и пространо и за деца и за возрасни.
И мене не ми се допаѓа, јас кога бев да го видам за малиот за роденден се погоди едно дете да плаче за една играчка на рафт, друго плачеше за лижавчињата на шанкот, како намерно да се ставени таму за децава да се залажат и да им купуваш само
Isto nie za 40 gosti 22000 smetka za sokcinja i vodi i dali 6 od vozrasnite pieja alkohol, ama sepak za 1 cas i polovina kolku mozat da ispijat, na sekoj gostin mu nosea voda flashirana i plus bez da ni najavat ni rekoa deka ne bile istite ceni kako pri dogovaranjeto im bile kaceni za 20 posto, za da po 2 dena pobarame ponuda i ni gi pratija pak istite... Taka da mn losho iskustvo i ne fer vo naplata, usluga i prostor nema zbor ubavo e, ama krajot e takov so smetkata.. toa e nasheto iskustvo