Игротека за дочек на роденден

Дискусија во 'Дете' започната од noddy, 17 август 2010.

1. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    581
    Ќе му дојде по 550 денари од човек, па во кафана за оваа цена имаш мени со вклучен пијалок, си требала да се раскараш таму безобразност

На SuperGirl24, eliesaab и *diana91* им се допаѓа ова.
  2. *diana91*

*diana91* Активен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2022
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    17
    Nemase poenta na zavrshena rabota, nema da gi isprashuvam gostite koj kolku ispil odgovorot im bese deka mnogu se pielo, vikam kolku mnogu cenata na kafeto bese okolu 80 a voda 60 i najgolem del imaa toa mac 200 den od covek a do 550 pa site? Ama zatoa posle na nikoj ne ja preporacuvam i si napraija losha reklama vaka po luge jas moze sum minus 150 evra ama oni mnogu povekje so ovoj nacin na rabota

На Kristina1122, TarantulaA, eli25 и 6 други им се допаѓа ова.
  3. *diana91*

*diana91* Активен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2022
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    17
    I btw gledam od tuka ne sme edinstveni so pominale taka tamu

На Kristina1122 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Anchita

Anchita Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2021
    Пораки:
    239
    Допаѓања:
    210
    Како да ти кажам, 29 сокови некст имаше, а ја имав 6 деца, 1 4 год, 2 2 годишни и 3 под 1ипол година, имаше води напишано препишано, повеќе него ли што имав гости. Јас се расправав и со вработените и со газдите, бидејќи многу добро ја знам работата во игротека и знам дека се допишуваат пијачки на велико ама да не претеруваме. Џабе беше се нели, ама исто си добиваат бесплатна реклама на секој чекор.
    А за хигиената да не збориме, тоа е др муабет.

На eli25, bybeDkid, SuperGirl24 и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Tea SK

Tea SK Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    5.096
    Допаѓања:
    10.417
    Мене ова ми се случи во Нест.
    На 30 возрасни, имаше пишано 30 кафиња, 30 големи води. Мислиш сите пиеле кафе и вода. Дополнително алкохол на литри, вотки, џин тоници, а од тие 30 возрасни 5ца пиеја алкохол. Роденденот беше во 5 попладне на 45 степени. Требаше сите на токсикологија да идеме според нивната сметка.
    Следниот ден кога и пишав на газдарицата ми се јави да се расправа со мене дека не сум знаела угостителство, она 20 години тоа работела и дека они не додавале пијачки ајде да сум се јавела ја по гости анкета да сум правела кој што пиел. Безобразна до даска. А пред тоа фини, фини, префини сите.
    Ама ако, сега кој ме праша одма му кажувам како си тераат Нест.

На Waverly Raven, eliesaab, twilight123 и 13 други им се допаѓа ова.
  6. bybeDkid

bybeDkid Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2014
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    3.816
    Play затоа се екстра за ова. Сигурно и они натпишуваат ама со усул. За 32 возрасни 11,000 плативме лани.

На dromka, *diana91*, SuperGirl24 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Tea SK

Tea SK Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    5.096
    Допаѓања:
    10.417
    Јас искрено не верував дека во игротека ќе ме крадат на алкохол. Месец дена покасно маж ми правеше роденден во кафана со јадење и фала богу пиење дупло поевтино плативме.

На dromka, Mother of 2boys, bybeDkid и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    48.840
    И ние исто во Плеј лани за 40тина гости плативме околу 12.000 денари со ми е ок.
    Вакви суми од 20 и кусур илјади ми се фрапирачки.
    Нест особено ми се загадени од кога летоска ми послужија неодмрзната пица и коа им ја вратив не се ни извинија.

На eliesaab, azelea, bybeDkid и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.646
    Допаѓања:
    175.056
    Не ве разбрав .
    Во игротека плаќате по 10-20.000 само за пијалок ?!

Кај нас во внатрешноста Не се прават "такви скапи " родендени.
    Се закупува игротека ( 2500-3000 ден ), си носиш пијалок и грицки од дома и нарачуваш пици , даска , скара ако сакаш ...
    Има игротека и што нуди пијалок и храна од таму. Ама пијачките не се со цена како во кафич. Многу се пониски, а и храната е поефтина од ресторан.

Во Скопје излегува дека детски роденден кошта колку веридба :(

На Waverly Raven, eliesaab, twilight123 и 8 други им се допаѓа ова.
  10. WhiteAngell

WhiteAngell Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2012
    Пораки:
    735
    Допаѓања:
    2.315
    Каде се наоѓа игротеката и колку возрасни собира ?

Дајте предлог игротека реон Кисела Вода - Аеродром што има простор за минимум 40 возрасни, а да не е изгор со цени за пијачки и закуп...

11. Tea SK

Tea SK Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    5.096
    Допаѓања:
    10.417
    Да да. Јас пред 2 месеци потрошив скоро 500 евра за трет роденден во игротека.

На dromka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    48.840
    Ние славевме во таа на Гологанов. Имавме 40тина гости, сите седеа не дека не ама некако се осеќаше дека е тесно и си дишат у врат луѓето.
    Би славела пак таму да беше малце попростан делот за возрасни.

На bybeDkid му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    14.514
    Ехее, па тек ако имаш декорација балони и слатка маса. Не веридба, како цела свадба кошта. Затоа нарачувам се од алиекспрес месеци однапред.

Лани славевме во Светот на децата со над 50 возрасни. Игротеката не е ништо посебно, ама ја одбрав дека сакав да се комотни и возрасните. И ефтино поминавме, сама однесов јадење, а пијачките заедно со изнајмувањето на простор искочија нешто помалку од 9000ден.
    Имам одено на роденден во Вондерленд во пеглата во Кисела Вода кај што пола гости надвор стоеја на коњопој на крај на ноември зошто буквално немаше ни кај да стојат внатре, а не па да седнат, многу безвезе беше.
    Годинава сакам во Пчеличка, мислам дека ќе не собере возрасни и внатре. Надвор е супер, ама роденденов е во јануари, морам да барам на затворено.

14. WhiteAngell

WhiteAngell Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2012
    Пораки:
    735
    Допаѓања:
    2.315
    Во Светот на децата бевме денес ама термините се зафатени.
    Вондерленд е премала.
    А Пчеличка ми беше втор избор после светот на децата ама малце се забегани со цените и за простор и за пијачки. Им пишав ми пратија понуда и мени... Собира 50 возрасни

На Spidy му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    14.514
    На тема забегани цени, лани кога барав каде да славиме тазе беше отворена Хепи кидс, 5500 само простор, па и ми викаат собира 40, ко да немам очи да видам колку стола има во делот за возрасни. Многу ми се свиѓа, често одиме онака на кафе, ама не ми се даваат толку пари. Годинава попрво ќе скратам од гости и ќе барам помала игротека, отколку са давам 100е само за простор.
    Иначе во Џунгла (во Карпош 4 мислам дека му доаѓа) има многу место за возрасни. Ми беше и тоа опција, ама за да дојдат повеќето од градинка пак поише ми одговараше негде во Кисела Вода.

16. Verce733

Verce733 Активен член

Се зачлени на:
    19 јуни 2024
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    9
    Jas sekoja godina slavam vo Igroteka Pcelicka. Vo odnos na goleminata i komocijata na prostorot mislam deka se najrealni ceni. Sekogas sum dobivala realna smetka na kraj, bidejki sekogas znam koj kolku mi pie. Moeto iskustvo e sekogas pozitivno. Toa e moeto iskustvo

На WhiteAngell му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Konstrakta

Konstrakta Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2022
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    3.264
    Џунгла е пространа да. Особено за пролет лето или рана есен за славење е топ. Има доволно простор.

На Valeryy_088 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. bybeDkid

bybeDkid Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2014
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    3.816
    Има 2 Плеј. Ние исто ко SuperGirl24 славевме во таа на Гологанов (таа е поголема), а има и една кај Олимпико. Таа кај Олимпико синко поише ја сака (не знам зошто, тодлерска работа). Годинава гледам дека е 2900 за закпуп на простор + грицки и анимација. Лани ние закуп плативме 3500, годинава нешто поевтинеле. Јас сум супер задоволна од персоналот, стварно ги анимираа дечињата, послжуваа гости цело време, супер беа. На пример за разлика од Дримленд кај шо никој не ме праша шо ќе се напијам и по 1 саат отидов да си побарам Швепс од шанк и вработената ми преверте очи. Извини стварно (facepalm)

19. Konstrakta

Konstrakta Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2022
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    3.264
    Дримленд ми се катастрофа. И ептен е нечисто и крадат многу на пијачки.

На dromka, Sofi.ja и bybeDkid им се допаѓа ова.
  20. Kolache na mama

Kolache na mama Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2020
    Пораки:
    1.425
    Допаѓања:
    2.939
    Не знам за кој Дримленд зборите, ама тој што е позади Капитол е чист. Сега имаат и нови девојки, баш се посветени.
    Претходно беше баш како што пишавте, нечисто и услуга катастрофа.