Искрено, толку многу сакав да славиме во Нест роденден, секако дека не би сакала да преплатам, така што овие искуства мене ми влијаат во одлуката да ги одминам.
А што е форава со Нест што е барано место? Надвор не сум била, ваљда за надвор сте овој период, иначе внатре ништо посебно не ми е, мало е за седење, мало е за децата. Бевме на роденден со 5 деца и натрупано ми се виде, а не па со 20 деца и 40 возрасни. Може онака на кафе би одела со дете, ама ништо впечатливо не ми е за роденден.
Ниту на мене не ми остави впечаток. Можеле да се потрудат барем плочки да стават во делот каде што седат возрасните,наместо бекатон. Трча детето од игротека босо по бекатон
Нест ми е многу ефтино направено, се што е скршено не е поправено и нечисто е многу. Барем тој дел надвор, детево од тие гумите цел со кал и прашина беше. Па и ова со цениве и крадење пијачки немам коментар.
Да да, еве од Малдиви ви враќам зашто натплаќам Ако нешто праша човек тука и не ве поддржи одма газдарица го правите. Сум била во повеќе теми газдарица Не, секако дека не сум, ваљда нема да сум толку проѕирна. Само ја прашав членката дали ова толку и мења. Зашто мене не би. Може да, би била повнимателна и баш ми е жал за лошото искуство на @Tea SK не е во ред дефинитивно. Во местото сум била еднаш на кафе и ми е фино. Секако пиев кафе и бев со ќерките каде баш се забавуваа и неможам да споделам вакво искуство, баш ми беше пријатно. Роденден е друга работа и сум за поскромни славења.
За 8ми роденден за синко имам идеја да е нешто поврзано со лего коцки-редење по шема,во римови на пример.Па после да има дел као игри оние на музика пуштена,кој прв ке седне на столче,вчечење јаже....Да не знае некој кај би ншла место/игротека од овј тип забава?
Ние знаеме да си седнеме на кафе и синот да си поигра внатре во игротеката и еден ден ми се виде поскапо, наредниот ден ја проверувам сметката, плус 100мкд имаше мислам и ја зачував и одам следен пат на шанк и викам ова 100че за што е? И ми вика попуст за второ дете, кое второ? Со едно дете сме НИ ИЗВИНИ, НИ НИШТО, си се сврте, а уствари се насмевна келнерката, а што е најтрагично пак бевме отидени за играње и така ги споредив сметките. Не дека нема да одам на родендени, ама сеа веќе ги пазам, не знаат кај тераат келнерите.
Се мислам помеѓу Авантура и Wow land. Роденденот е во декември. И двете ми личат мали во однос на делот за возрасни. Како ви стои вака од око или искуство за околу 20-30 возрасни и 10-20 деца? И цените како се, некој ако славел сега брзо.
Авантура е мала, не дека нема да собере 20 луѓе, ама многу ќе бидат стиснати. Има и дел надвор, ама за декември не верувам дека ќе седи некој таму. А другата не би знаела каква е.
Бевме прошла недела во Авантура на роденден, делот за возрасни катастрофа, 30 луѓе не собира. Коњопои и сепариња има, многу е лошо, во скут мислам си седевме. И многу е одделено од игротеката, тоа не ми се свиѓа. Незз дали си ја видела Joyland, многу ја бендисав јас, преубава игротека со доволно место за возрасни.
Во овие две сум била ама летно време и не ни приметувам внатре како е со седење. Ќе ја проверам џојленд. Сега кога размислувам буквално никој немам со зимски деца околу мене, стварно не знам кај слават.
Авантура не ти препорачувам ни јас за зимски роденден Ние во Плеј 1 ќе правиме, 20тина возрасни и 10тина дечиња се во план
Авантура е мал делот за возрасни ќе си дишење во врат. Таа е убава коа е топло времето па гостите и надвор да седат за да е растетеретена. За втората ноември ќе правиме ние таму па ќе споделам искуство. До сеа можам да кажам само дека 5.000 ден е закуп и во него има 30 сокчиња за деца и мислам грицки. Ние пак ќе бидеме 40тина возрасни па ќе видиме како ќе биде. Ретко може да се најде игротека со простран дел за возрасни.
Мене ми личи мала таа за 40 возрасни гости внатре. Ама, ми кажаа дека ја затварале терасата. сега па маж ми вика ја затвараат дека не е веќе сезона или ја затвараат како затворен дел. Па ме стави во мисла Ама ќе се јавам да прашам за термини и ќе прашам за терасата, ако ја затворат за седење ќе биде топ. Така да или таа или џојленд ќе биде во зависност од термин кој ќе ни одговара повеќе.
Nie slavevme vo Happy kids letovo i sme prilicno zadovolni, igrackite im se site novi, higienata im e ODLICNA i toa sto bevme posebno iznenadeni e deka vo tekot na rodendenot imaat mnogu animacija ( crtanje na lice, nekoi igri muzicki, igri nekoi sto gi imaat animatorite), ogranicuvanjeto im e dva casa za rodenden ama moze da se dogovoris za plus eden cas ( nie taka slavevme), paketot im e okolu 5500 denari nie vo letoto plativme neshto so popust. Ne mi se dopadna edistveno toa sto personalot im e malku spor, se ceka 5 minuti plus za pijacka da donesat.
Nie letoto slavevevme vo Happy kids, imaat kapacitet za nad 40 gosti so toa sto se stesnuva komoditetot, vaka za slobodna igra mislam deka imaat pomalku stolcinja, no za rodendeni dostavaat.
И свадба кога требаше да правам од еден ресторан ми рекоа капацитет 350 гости, за после да искочи 250 на маси, а 100 на коњопои дека стојат. Таман работа на третина гости да им речам вечера да јадат на коњопој. Исто и игротекава, ако реално во нормален ден имаат столици за максимум 30 луѓе (мислам дека ни толку не се), кај ќе стават уште 10-15 луѓе? Немам ништо против игротеката, ми се свиѓа, ако ми се редуцираат гостите би ја земала и во предвид за славење, ама нема шанси да собира 45 луѓе. До вц нема да може да отидеш, како во авион ќе треба да станат сите пред тебе за да мочаш. Можеби кога е потопло со масите надвор, ама јас имам роденден во јануари, не можам да планирам некој надвор да седи.
Ќе се цитирам. Закажавме во wow land и ние. Ми одговараше терминот и ми потврдија дека терасата ќе биде затворена и функционална. @SuperGirl24 ако ја средат до вашиот роденден дефинитивно ќе собере 40 возрасни, барем тие со поголеми деца ќе седат "надвор".
И ја коа бев рекоа дека им е во план да ја затворат, ваљда како дел за пушачи да биде. Ние сме 19ти ноември така да ако биде до тогаш ми е у прилог ама да не е за нецели 2 саати ќе се гушнеме ќе се стиснеме внатре. Тоа е, мал е изборот на игротеки со комотен простор за возрасни.