Игротека за дочек на роденден

Дискусија во 'Дете' започната од noddy, 17 август 2010.

1. bybeDkid

bybeDkid Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2014
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    3.816
    Усул да се немало..

2. bybeDkid

bybeDkid Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2014
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    3.816
    Happy kids ја виде? Кисела вода е ама блиску до Аеродром. Баш е таква со шминкерница, кујна, маркет.

На azelea му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Калатеа

Калатеа Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2021
    Пораки:
    2.551
    Допаѓања:
    8.430
    Чисто за споредба, во Лавли за 30 души околу 9000 плативме, а 80% од нив по 2 пијачки пиеја.

На LazaLaza, azelea, strelec231992 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. strelec231992

strelec231992 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2014
    Пораки:
    445
    Допаѓања:
    932
    Прееска бевме во Лавли прв пат. Игротеката е огромна и преубава ама мн скапа. Ја имав на ум за роденден пошо имам мн возрасни ама мислам ќе ја отпишам. За саат ипол игра и едно кафе, 500 денари :)

5. Miss_S

Miss_S Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2022
    Пораки:
    3.419
    Допаѓања:
    7.092
    Која е отприлика цената за изнајмување на простор во игротека во Скопје?
    Не сме од Ск, општо така ме интересира.

Прв пат ќе барам јас за ќерка, во мојов град од околу 2-3000 денари е просторот. Некаде има плус грицки за децата вклучено во таа цена и слично.

6. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    14.517
    Има игротеки што се 2000 за 2 саата, а има и за 10 000 (таа сума ми ја кажаа за Киндер парк ако сакаш скроз да се затвори игротеката за роденден).

Плус во поефтините нема ништо посебно, демек покани, диско забава, не знам што... ништо релевантно. Најмногу мене што ми значеше е да сликаат, какви и да искочат сликоте барем да се има за спомен.

5 или 6 илјади беше за роденден. Убава е иначе, ама и јас не би дала толку.

7. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.632
    Допаѓања:
    15.757
    Да,ја имам во предвид и таа,ама последна опција ми е натаму,ептен ако не најдам ништо низ Аеродром.

Не знам дали сте ја виделе magic house во Лисиче позади Макпетрол,одамна имам одено со поголемата ќерка на родендени таму и скроз ја заборавив ама вчера ми излезе на фб и гледам имат нови играчки ,реновирано нешто,така да може да се има во предвид или ако бил некој поскоро нека сподели како е.

А планета среќа толку е уништена?баш сакам да отидам да ја видам.

8. bybeDkid

bybeDkid Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2014
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    3.816
    Magic House ми е една од побатал игротеки у Скопје, реновирана е да, ама е у гаража (буквално, маж ми ја знае сопственичката). Башка внатре е тесно за возрасните. Мене ми е ноу.

Искршена е планета среќа, вчера бевме. ;( Мене ми беше прва на список затоа што живееме на 5мин од таму, ама децава ја уништиле. Штета, стварно беше преубава, се надевам ќе пазат поише на децава или ќе ги обноват играчките.

Toy and Joy исто гледам имаат сеа 15% попуст на сметката и закупот, може да ја ѕирнеш. Не е лоша. Мене внатре ми е тесно, ја ќе имам над 30 возрасни.

И така до Јануари ќе се мрднам :sweat:

9. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.632
    Допаѓања:
    15.757
    Ќути,и јас исто,плус барам и за големава место за славење за декември тогаш е лудница секаде,10 ти роденден ама за таа возраст избор малку а и скапо(facepalm).

На bybeDkid му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Peperutka17

Peperutka17 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2024
    Пораки:
    279
    Допаѓања:
    202
    Disco kids vlae go peporacuvam za taa vozrast

11. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    14.517
    Тoy&joy некна кога бев имаа ставено 7 маси, а имаше празен простор кај што реално уште 2 маси без проблем можеше да се стават. И тоа не напикани една во друга, комотно 4ца да седат, на некои би рекла и 5 може. По моја математика 40 без проблем би собрало. Јас ќе имам најверојатно 50тина, ама ја имам на ум ако скратам малку гости.
    Споредбено со Штрк и Happy kids пример кај што мислам дека и 30 возрасни веќе е гужва.
    Јас правев математика лани и 2 термина да фатам, па од градинка посебно да ги поканам. Ама не иде таа математика на тие цени :rofl:

12. bybeDkid

bybeDkid Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2014
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    3.816
    Хахаха ти до кај си отишла со паметот 2 пати да праиш роденден :rofl:
    Деновиве ќе ја посетам пак toy and joy, да видам баш колку би собрало внатре. Ние сме биле на неколку родендени таму ама се у лето и супер беше. Сепак мислам дека е тесна ама ете се надевам дека не сум приметила убаво и дека е поширока (се тешам :smirk:)

На Spidy му/ѝ се допаѓа ова.
  13. LazaLaza

LazaLaza Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2020
    Пораки:
    1.263
    Допаѓања:
    9.219
    Еј баш тоа сакав да те прашувам под исплашена од муабетиве за пијачки.
    Ние славиме следна недела.
    Да не се секираам значи

На Калатеа му/ѝ се допаѓа ова.
  14. nadelinka

nadelinka Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    672
    Допаѓања:
    629
    Славевме минатиот април 3 роденден за ќерката во Magic House. Е сега нас ни се погоди времето па возрасните седеа надвор во дворчето што беше супер бидејќи внатре а навистина тесно. Да, реновирана е и има диско за поголемите, има теренче со фудбал за машките заградено... Ми се допаѓа што имаше воздух на толку деца бидејќи е со прилично висок плафон. Девојчињата беа супер.
    Лошо беше што немаат со картичка да се плати и што ни подметнуваа флаширани води за секое кафе, што ги наплаќаат по 100 мкд, а ако им побараш од чешма не прават проблем. Не плативме многу на крај колку што се сеќавам.

15. bybeDkid

bybeDkid Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2014
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    3.816
    Еј ај плс пиши и вие колку ќе платите ако не ти е проблем. По се што разгледав и ние таму ќе праиме изгледа.:inlove:

16. lady1987

lady1987 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    97
    Здраво мајки дали сте биле во игротека Текнувало во центар кај Даре Џамбаз, да споделите искуства?

17. LazaLaza

LazaLaza Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2020
    Пораки:
    1.263
    Допаѓања:
    9.219
    Договорено.
    Само прашај си со време за термини...јас во јули резервирав за ноември и имаше само два термин тогаш

18. CareTee

CareTee Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2020
    Пораки:
    1.250
    Допаѓања:
    3.778
    Баш сподели колку ќе ве фати. Пријатели наши славеа пред 2 недели 13 илјади платија со се закупот 6000 ден за околу 30 луѓе. Преефтино ми се виде, ние за толку луѓе во Плеј пред 2 год плативме само за пијачки плус 3000 закупот. Пријатно се изненадив од лавли.

19. bybeDkid

bybeDkid Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2014
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    3.816
    Закажано во Lovely :party::party::party:

@LazaLaza во право беше, последниот слободен термин го фативме. :)

На tina2018 и LazaLaza им се допаѓа ова.
  20. Калатеа

Калатеа Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2021
    Пораки:
    2.551
    Допаѓања:
    8.430
    @LazaLaza верувам дека топ ќе пројдете.
    И девојчињата беа топ, сеа не знам за другиве деца колку ги пазеа, ама ја не трчав по мојата, може дека славеничка.:rofl: Ама и немавме нешто многу деца.

Него, дајте предлог кај да носам за играње денес?
    Барем од 10 до 12 кога не се почнати родендените, стварно е малце тапа што нема кај да се отиде при милион игротеки.

На LazaLaza му/ѝ се допаѓа ова.