Фала ти, баш ме смири сега. Него за тоа обрачот зелен кај што се сликаа сите да не праша што се десило, зошто го нема? Баш беше супер за сликање
Ауу,и јас лани од тука нарачав Данче се вика жената и да стварно се и е тазе и не е скапа,алал да и е .Се согласувам за бургерите и кифлите,топ ,сите ми бараа после број од женава,баш и тука ја препорачав на некои членки
Вчера бевме во Фантајм на роденден, па затоа игротеката е толку ефтина... Жива глупост. Ладно, 3 девојчиња внатре од кои 1 на шанк, 1 служи и една внатре кај децата. Воопшто не ми се допаѓа. Смрзнавме внатре, играчките искршени сите, едино што е широко. Среќе не ми се јавија да кога ги барав за да закажам, три пати ѕвонев не ми кренаа и кога ми кренаа конечно ми рекоа ќе ми се јават ама не ми се јавија никогаш.
Голема е, висока и многу тешко се загрева. И јас измрзнав таму на роденден пред некој ден. Делот за деца е широк ама за возрасни ми е кнап некако. За играчките не загледав дали се здрави.
Кај возрасни може да се смести уште една маса комотно, елката ако не е, па и така може уште една маса најмалку да се стави. Фино е се, ама некако ми беше темна, без живот, не беше тоа тоа. Дали штедат или што беше не знам. Во секој случај отпаѓа таму славење
Ќе се самоцитирам да се пофалам Преубав роденден, женските таму за секоја пофалба, и со занимација, и со пијалоци. Не нѐ фати скапо, ама имавме помалку гости од планираното. П.с. Балони со конфети не е дозволено во игротеката Не прашувајте како знам Кетерингот од Две сестричиња, прељубезни се. Ми наплатија помалку отколку што израчунав, се е превкусно.
Ние втор, трет па сега и четвртиот роденден ќе го славиме во magic house. Мала игротека е, има мини диско што ќерка ми сака. Викаме и аниматор klovnlili и супер им е на децава. За јануарски роденден океј е, ми се допаѓа што масите за возрасни не се оддалечени па да немаме прегледност. Реновирана е и за блек фрајдеј имаа попуст 30% па земавме два термини. Прв пат ќе ги викаме дечињата од градинка, нека имаат повеќе време за дружење. 2100 денари беше еден термин, што е реална цена. Лани бев трудна 9ти месец со второ, па не се замарав со храната, порачав пици од доминос и доставија до игротека. Никој од возрасните не ми замери, дури им се виде супер идеја па и они за нивните дечиња сега така прават. Можно е за овој да ги ангажирам јо ка кетеринг, сепак повеќе време ќе бидеме.
Мислам дека сите игротеки допишуваат на пијачки, само треба да најдете некоја што тоа го прави со осет
Во лавли списокот со пијачки испиени си стоеше на шанк свртен накај нас. Баш си земав пијачка и се смеев да не треба сама да си ставам цртка. Кога плаќав листата ми ја понудија за преглед (не ја ни погледнав искрено) и после куцнаа сметка.
@LazaLaza не знам дали ист грил хаус гледам, ова гриландгарден има мени за 20 30 50 особи. Околу 30 возрасни би биле кај нас, да го нарачам ова за 20 луѓе? Плус ова месниве даски со скара или не? Несакам да ми остане храна, лани пола остана дури и ја фрлив на крај.
За 20 нарачај и повеќе од доволно ќе е. Имавме сега откај нив, без месни даски, само тоа менито што е 5000ден.
Definitivno igroteka WOW Land na Ruzveltova. Najtopla preporaka.Igrotekata e nova, personalot e preljubezen I uslugata e na najvisoko nivo.Nie pravevme rodenden vo ovaa igroteka I site gosti od prv do posleden bea prezadovolni.A toa koj kolku pari platil za rodenden za pijacki ne e merodavno zasto jas mozam da imam 10 gosti na rodenden I da ispijat poveke i da platam mnogu povisoka smetka od nekoj sto imal 50 gosti na rodenden.Toa e diskutabilno prasanje
Па сите што си коментираме овде си ги знаеме гостите и знаеме отприлика кој колку испил, не дека е ептен дискутабилно.
Така е. Јас ако имам 20 гости како мене , маж, татко ( си пиеме по неколку алкохолни пијалоци ) не можам да очекувам да платам исто ако 20-те гости ми се како брат ми , мајка ми, кумашинците ...( кои ќе испијат по едно кафе и евентуално чаша вода )