Игротека за дочек на роденден

Дискусија во 'Дете' започната од noddy, 17 август 2010.

1. bybeDkid

bybeDkid Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2014
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    3.816
    Фала ти, баш ме смири сега. :inlove: Него за тоа обрачот зелен кај што се сликаа сите да не праша што се десило, зошто го нема? Баш беше супер за сликање :?:

2. TarantulaA

TarantulaA Форумски идол

Се зачлени на:
    26 март 2011
    Пораки:
    1.469
    Допаѓања:
    22.665
    Дали некој славел роденден во dreamzone-Дајмонд? искуство,цени,импресии да сподели?

3. LazaLaza

LazaLaza Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2020
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    9.217
    Не прашав искрено.... претпоставувам дека му се товарале премногу па толку од него.

4. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.631
    Допаѓања:
    15.757
    Ауу,и јас лани од тука нарачав Данче се вика жената и да стварно се и е тазе и не е скапа,алал да и е .Се согласувам за бургерите и кифлите,топ ,сите ми бараа после број од женава,баш и тука ја препорачав на некои членки:inlove::)

На bybeDkid му/ѝ се допаѓа ова.
  5. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.620
    Допаѓања:
    109.003
    Вчера бевме во Фантајм на роденден, па затоа игротеката е толку ефтина... Жива глупост. Ладно, 3 девојчиња внатре од кои 1 на шанк, 1 служи и една внатре кај децата. Воопшто не ми се допаѓа. Смрзнавме внатре, играчките искршени сите, едино што е широко. Среќе не ми се јавија да кога ги барав за да закажам, три пати ѕвонев не ми кренаа и кога ми кренаа конечно ми рекоа ќе ми се јават ама не ми се јавија никогаш.

На azelea и Anaroz1 им се допаѓа ова.
  6. Konstrakta

Konstrakta Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2022
    Пораки:
    2.336
    Допаѓања:
    3.263
    Голема е, висока и многу тешко се загрева. И јас измрзнав таму на роденден пред некој ден. Делот за деца е широк ама за возрасни ми е кнап некако. За играчките не загледав дали се здрави.

На Anaroz1 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.620
    Допаѓања:
    109.003
    Кај возрасни може да се смести уште една маса комотно, елката ако не е, па и така може уште една маса најмалку да се стави. Фино е се, ама некако ми беше темна, без живот, не беше тоа тоа. Дали штедат или што беше не знам. Во секој случај отпаѓа таму славење

8. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    6.222
    Допаѓања:
    30.397
    Ќе се самоцитирам да се пофалам :D
    Преубав роденден, женските таму за секоја пофалба, и со занимација, и со пијалоци. Не нѐ фати скапо, ама имавме помалку гости од планираното.
    П.с. Балони со конфети не е дозволено во игротеката :D Не прашувајте како знам :P

Кетерингот од Две сестричиња, прељубезни се. Ми наплатија помалку отколку што израчунав, се е превкусно.

На Mother of 2boys, Anaroz1 и Mucika им се допаѓа ова.
  9. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    4.792
    Ние втор, трет па сега и четвртиот роденден ќе го славиме во magic house.
    Мала игротека е, има мини диско што ќерка ми сака. Викаме и аниматор klovnlili и супер им е на децава.
    За јануарски роденден океј е, ми се допаѓа што масите за возрасни не се оддалечени па да немаме прегледност.
    Реновирана е и за блек фрајдеј имаа попуст 30% па земавме два термини. Прв пат ќе ги викаме дечињата од градинка, нека имаат повеќе време за дружење.
    2100 денари беше еден термин, што е реална цена.
    Лани бев трудна 9ти месец со второ, па не се замарав со храната, порачав пици од доминос и доставија до игротека. Никој од возрасните не ми замери, дури им се виде супер идеја па и они за нивните дечиња сега така прават.
    Можно е за овој да ги ангажирам јо ка кетеринг, сепак повеќе време ќе бидеме.

На azelea му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Amelia.

Amelia. Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    867
    Мислам дека сите игротеки допишуваат на пијачки, само треба да најдете некоја што тоа го прави со осет :doh:

На Anaroz1 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.440
    нема како да контролираш :drunk:

12. LazaLaza

LazaLaza Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2020
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    9.217
    Во лавли списокот со пијачки испиени си стоеше на шанк свртен накај нас. Баш си земав пијачка и се смеев да не треба сама да си ставам цртка. Кога плаќав листата ми ја понудија за преглед (не ја ни погледнав искрено) и после куцнаа сметка.

На kiwikiwi, bybeDkid, Coco31 и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Mucika

Mucika Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    3.007
    Допаѓања:
    4.815
    @LazaLaza не знам дали ист грил хаус гледам, ова гриландгарден има мени за 20 30 50 особи. Околу 30 возрасни би биле кај нас, да го нарачам ова за 20 луѓе? Плус ова месниве даски со скара или не? Несакам да ми остане храна, лани пола остана дури и ја фрлив на крај.

14. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.440
    сеа бев на детски роденден, од тука имаа кетеринг, мене искрено не ми се свиѓаше храната...

На Mucika му/ѝ се допаѓа ова.
  15. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.247
    Допаѓања:
    27.878
    20 доволно ви се. Јас не нарачав месо ич нејќам скара по детски роденденк

16. Kolache na mama

Kolache na mama Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2020
    Пораки:
    1.425
    Допаѓања:
    2.939
    За 20 нарачај и повеќе од доволно ќе е. Имавме сега откај нив, без месни даски, само тоа менито што е 5000ден.

17. LazaLaza

LazaLaza Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2020
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    9.217
    Малце каснам,
    Нарачај за 20, кај нас со 27 луѓе со мени за 30 без месната даска беше мнооогу

На tina2018 и Mucika им се допаѓа ова.
  18. Selavi

Selavi Нов член

Се зачлени на:
    9 декември 2024
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    2
    Definitivno igroteka WOW Land na Ruzveltova. Najtopla preporaka.Igrotekata e nova, personalot e preljubezen I uslugata e na najvisoko nivo.Nie pravevme rodenden vo ovaa igroteka I site gosti od prv do posleden bea prezadovolni.A toa koj kolku pari platil za rodenden za pijacki ne e merodavno zasto jas mozam da imam 10 gosti na rodenden I da ispijat poveke i da platam mnogu povisoka smetka od nekoj sto imal 50 gosti na rodenden.Toa e diskutabilno prasanje

На dromka и Dana9 им се допаѓа ова.
  19. Калатеа

Калатеа Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2021
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    8.391
    Па сите што си коментираме овде си ги знаеме гостите и знаеме отприлика кој колку испил, не дека е ептен дискутабилно.

На LiquidLuna, azelea, tina2018 и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.646
    Допаѓања:
    175.056
    Така е.
    Јас ако имам 20 гости како мене , маж, татко ( си пиеме по неколку алкохолни пијалоци :)) не можам да очекувам да платам исто ако 20-те гости ми се како брат ми , мајка ми, кумашинците ...( кои ќе испијат по едно кафе и евентуално чаша вода :))

На LiquidLuna и Anaroz1 им се допаѓа ова.